To je to što me zanima!

Arsenal nudi 10 milijuna € za našeg Niku Kranjčara!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako tvrdi pouzdani izvor iz Engleske, Arsenal će ovih dana poslati Portsmouthu ponudu za jednog od najvrijednijih eksponata u njihovoj svlačionici
Vidi originalni članak

Arsenal bi ovih dana trebao poslati službenu ponudu za hrvatskog veznjaka u redovima Portsmoutha Niku Kranjčara. Iznos s kojim bi Arsene Wenger krenuo prema Portsmouthu kreće se oko 10 milijuna eura, potvrdio nam je pouzdani izvor iz Engleske.
Niku Kranjčara već se duže vrijeme spominje u kontekstu mogućih pojačanja londonskog Arsenala. Čak je i Cico Kranjčar jednom potvrdio da je Arsene Wenger pratio njegova sina dok je imao 17 godina. Nekoliko godina kasnije Niko je dokazani igrač najbolje lige na svijetu i na pragu je velikana u kojem igra i Eduardo da Silva.
Francuzu na klupi "topnika" kronično nedostaje kvalitetnih i dokazanih veznih igrača u momčadi te bi Niko bio svojevrsni spasitelj Arsenalove sezone prošarane ozljedama i lošim rezultatima. Ozljede veznjaka Cesca Fabregasa, Thea Walcotta i Tomasa Rosickog te odlasci na početku sezone Flaminija i Hleba doveli su do toga da Wenger može računati samo na igrače nedokazane na teškim prvoligaškim terenima Premiershipa, a Niku sasvim približile prijatelju Eduardu.
Od odlaska trenera Redknappa u Tottenham, Portsmouth je počeo nizati loše rezultate, a momčad se počela osipati. Odlazak Lassa Diarre samo je potaknuo sve glasnije negodovanje Jermainea Defoea, a najbolje igrače traže brojni velikani engleskog i europskog nogometa. Tako je i Harry Redknapp razmišljao da hrvatskom dvojcu u Tottenhamu pridruži Kranjčara. No sada se pojavio Arsenal i sigurni smo da Niko ne bi imao ništa protiv da konačno postane "gunner".

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vladimirdelight 06.01.2009.

    Arsenal je pravi klub za Niku,svi mladi igrači,onda arsenalov stil igre odrovara Niki,po meni savršen klub...

  • prcnicije 06.01.2009.

    pa nije niko bilo čiji..on je naš, mi smo njegovi..

  • josko11 06.01.2009.

    tovar

Komentiraj...
Vidi sve komentare