To je to što me zanima!

Arsenal ponudio 10 milijuna eura za Ardu Turana iz Atletica

Menadžer Arde Turana Ahmet Bulut otkrio je kako je Arsenal za usluge njegovom pulena spreman platiti 10 milijuna eura. Turskog reprezentativca želi i Liverpool
Vidi originalni članak

Turski nogometni reprezentativac Arda Turan (Atletico Madrid) mogao bi u bliskoj budućnosti Primeru zamijeniti  Premiershipom, tvrdi njegov menadžer Ahmet Bulut...

Prema pisanju turskog Fanatika, Bulut otkriva da je na svoju adresu već dobio službenu ponudu Arsenala, ali i da se za usluge njegovog pulena raspitivao i Liverpool. Za svega 10 dana otvara se zimski prijelazni rok, koji bi sudeći prema općenitim interesima svih klubova mogao biti vrlo zanimljiv.

Recimo i da je 25-godišnji Turan ove sezone upisao 15 nastupa za Atletico Madrid u Primeri, te pritom postigao četiri pogotka i podijelio pet asistencija. Trener Diego Simeone čuvao ga je u utakmicama Europa lige, dok je u španjolskom Kupu kralja upisao samo jedan nastup.

Prema Transfermarktu, minimalna cijena koju bi Arsenal morao platiti Atleticu iznosi 16 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sinan 26.12.2012.

    Mozda nije los, ali stvarno bi bilo lijepo da dovedu neko pravo pojacanje, netko tko ce biti prevaga u igri, a ne neki prosjek kao ovi do sada!

  • CargoOPS 23.12.2012.

    Cisto sumnjam da ce ga Atletico dat za te pare, ispod 20. miliona Atletico nece ni raspravljat jer momak ove sezone leti :)

  • WOMANIZER 22.12.2012.

    treba im netko bolji, a ne on!

Komentiraj...
Vidi sve komentare