To je to što me zanima!

Arsenal preokrenuo West Ham, Borussia u finalu DFB pokala

Nakon četiri kiksa u nizu, nogometaši Arsenala vratili su se pobjedama svladavši na Emiratesu West Ham 3-1. Borussia D. u polufinalu kupa dobila je Wolfsburg 2-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala u 34. kolu Premiershipa pobijedili su u londonskom okršaju West Ham na Emiratesu 3-1. 'Topnici' su se nakon četiri uzastopna kiksa vratili na pobjednički kolosjek te su s utakmicom više preskočili Everton na četvrtoj poziciji.

No domaće navijače u 40. minuti utakmice šokirao je Jarvis, koji je doveo 'čekićare' u vodstvo, ali ono je trajalo samo četiri minute. Podolski je na asistenciju Cazorle na izmaku poluvremena izjednačio na 1-1. U nastavku utakmice Arsenal je napravio potpuni preokret povevši u 55. minuti preko Girouda, a pobjedu je drugim golom u 78. minuti potvrdio Podolski.

Borussia Dortmund izbacila Olića i Perišića

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Ivan Perišić neće vidjeti finale Njemačkog kupa nakon što je Wolfsburg u polufinalnoj utakmici izgubio od Borussije Dortmund. Europski doprvak u jedinoj eliminacijskoj utakmici slavio 2-0 golovima Mhitarjana u 13 i Lewandowskog u 43. minuti. Poljskom napadaču je to bio 100. gol u dresu Borussije.

Hrvatski dvojac odigrao je cijelu utakmicu. U drugom polufinalu u srijedu igraju Bayern München i Kaiserslautern.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Notorious Nike 16.04.2014.

    dobar ovaj podolski, svaka cast arsenalu I dortmundu...

  • vvvlada 16.04.2014.

    Onaj Wolfsburg nije normalan koje su šanse promašivali. Tako se ni ne može dalje.

  • laky7751 16.04.2014.

    Svaka cast Giroud za lijepu gestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare