To je to što me zanima!

Arsenal u šoku: Gubi najboljeg igrača, Sanchez ide u zatvor?

Zvijezda Arsenala Alexis Sanchez mogao bi u zatvor zbog neplaćanja poreza za vrijeme igranja u Barceloni. Čileanac je sve priznao na sudu, a državu je 'skratio' za malo više od milijun eura
Vidi originalni članak

Arsenalov napadač Alexis Sanchez priznao je putem video linka na sudu da je prevario Španjolsku za nešto više od milijun eura (900,000 funti). Čileanac nije plaćao porez dok je igrao u Barceloni.

Španjolski tužitelji navode kako je Sanchez izbjegao porez preko off shore tvrtke na Malti čiji je vlasnik 99 posto dionica. Također, Sanchez je pokušao zataškati postojanje tvrtke "Numidia" kako ne bi morao platiti oko 600 tisuća u 2012. i oko 400 tisuća eura poraza u 2013. godini.

Cijeli iznos je vratio, piše The Sun. Ali stvar je u tome što će morati platiti dodatnu kaznu kako ne bi morao u zatvor. S obzirom da je osuđen na dvije godine, španjolski sud dozvoljava da se kazna plati novčano.

Inače, Sanchez je šesti igrač koji je igrao u Barceloni, a optužen je za porezne malverzacije. Ostala petorica su Lionel Messi, Javier Mascherano, Neymar, Adriano i Samuel Eto'o.

Messi je osuđen na 21 mjesec zatvora, a Mascherano na godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • strmi007 17.01.2017.

    perez ga prisilio

  • atakona 17.01.2017.

    Napisali ste naslov Arsenal ostaje bez igraca ide u zatvor da bi dolje napisali da ne ide u zatvor? Tko vas placa dok ja za cigare nemam i nakon 85 molbi dobijem 2 odgovora i to negativna? Daj me zaposlite sigurno ce bit citanije.

  • petar8 17.01.2017.

    Ovaj 24 sata svakim danom sve smijesniji i smijesniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare