To je to što me zanima!

Arsenal želi Irelanda, City pokušava dovesti Givena

Nagađanja o transferima na Otoku sve su glasnija. Arsenal traži pojačanja za sredinu terena na sve strane, City kupuje sve što imalo vrijedi
Vidi originalni članak

Stephen Ireland (22), ponajbolji igrač Manchester Cityja u dosadašnjem dijelu prvenstva, na meti je Arsenala. Wenger na sve strane traži pojalanja za srednji red opustošen ozljedama i odlascima najboljih igrača. No bogati City, uz to što nudi milijune za desetke nogometaša u Europi, ne želi ni pomisliti o prodaji najboljih igrača. Mladom Ircu u Cityju su ponudili novi ugovor ne bi li uvjerili 'topnike' da ga ne namjeravaju pustiti ni za koju cijenu. Dosadašnja tjedna plaća od 30.000 funti udvostručena mu je, a ponuđeni ugovor vrijedi dvije godine.
S druge strane City uz zadržavanje postojećeg kadra želi dovesti i provjerenog vratara Newcastlea Shaya Givena. Ponuda od devet milijuna funti zainteresirala je vlasnike 'svraka', no trener Kinnear ne želi ni čuti o odlasku svog najboljeg igrača. Ipak, prema nekim britanskim medijima sam Given izrazio je želju za odlaskom, a to bi moglo biti ključno za konačni odlazak dugogodišnjeg vratara 'svraka'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare