To je to što me zanima!

Arsenal želi preduhitriti Spurse za Halilovića; Dudu u Interu?

Iako se proteklog ljeta pisalo o dolasku Alena Halilovića u Tottenham, to se nije realiziralo, a cijelu situaciju, kako piše Daily Express, želi iskoristiti Arsenal...
Vidi originalni članak

Nemogućnost da Tottenham dovede Alena Halilovića u svoje redove, ako je vjerovati pisanju britanskog Daily Expressa, želi iskoristiti Arsene Wenger. Arsenal pažljivo prati kakvo se razvija situacija na relaciji Maksimir - White Hart Lane, a 17-godišnji veznjak Dinama uklopio bi se u program rada s mladim igračima.

Podsjetimo, proteklog ljeta naveliko se pisalo o skupom transferu Halilovića u Tottenham, no Alenov otac Sejad u posljednji je trenutak stopirao transfer, očito nezadovoljan uvjetima ugovora.

Halilović je navodno bio na meti Bayerna, Manchester Cityja i Milana, ali je njegova budućnost u jednom od velikih europskih klubova još upitna.

Fifin agent: Interu treba Eduardo da Silva

U utorak se na talijanskom portalu Ilsussidiario.net pojavila glasina da je Eduardo da Silva potencijalna meta milanskog Intera. Fifin agent Vincenzo Pennavaria u razgovoru za portal je otkrio da bi Dudu mogao put Italije.

- Interu treba igrač velikog imena koji može pojačati momčad. To je Eduardo da Silva, koji igra u Šahtaru. Mogao bi koristiti Mazzarriju, ugovor mu istječe u lipnju, a dostupan bi bio u siječnju. Želi igrati u Italiji, iako ga pola Bundeslige prati - rekao je Pennavaria.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • strmi007 19.11.2013.

    Bio bi ti u puno većem klubu da nije bilo one ozljede

  • nikluk20 19.11.2013.

    uopće neću komentirati za halilovića...njegov fan klub ovdje je vrlo jak na stiskanju minusa...DUDU...sretno...

  • user_36996 19.11.2013.

    Zašto i dalje lažete o ponudama za malog umišljenka kad je i njegov stari osobno rekao da su to sve mamićeve izmišljotine? Jeste i vi sa 24sata na platnom spisku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare