To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Neka se srame u Realu i Barceloni

Menadžer Arsenala je planuo na zanimanje čelnika Reala i Barcelone za najboljeg igrača "topnika" Cecsa Fabregasa koji je pod ugovorom
Vidi originalni članak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger žestoko je napao čelne ljude Real Madrida i Barcelone osudivši ih kako se ne ponašaju gospodski i po nogometnim pravilima.
Francuskog stručnjaka su potakle riječi predsjednika Real Madrida Ramona Calderona koji je hvalio ponajboljeg igrača "topnika" Cecsa Fabregasa.
- Cesc je jedan od najboljih igrača na svijetu, na toj poziciji. Svaki predsjednik, sportski direktor ili trener bi ga poželio u svojoj momčadi. Ako Cesc ikada poželi promijeniti klub, Real je tu da ga prihvati - rekao je Calderon.
Malo je reći kako je Wenger planuo na te izjave, koje su se nadovezale i za priču iz Barcelone koja je također izrazila želju za Fabregasom. Upravo je španjolski veznjak ponikao na Nou Campu.
- Ako je neki igrač pod ugovorom, kao što je Cesc, onda se zna kako interesanti trebaju prvo i jedino razgovarati s klubom. No Barcelona i Real se mogu sramiti za svoje postupke. Najlakše je reći u novinama koga volim, koga želim, koga hoću, bez obzira na posljedice - rekao je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare