To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Španjolska će igrati u finalu Eura

Mislim da će Španjolci Rusima napraviti puno problema zbog načina na koji drže loptu u svom posjedu i svojih brzih pasova, kaže Wenger
Vidi originalni članak

Menadžer Arsenala impresioniran je načinom na koji igra španjolska reprezentacija na Euru i smatra da će izbaciti Rusiju i plasirati se u finale.
- Mislim da će Španjolska Rusiji stvoriti puno problema zbog načina na koji drže loptu u svom posjedu i svojih brzih pasova. Kretanje dvojice napadača uzrokovat će velike probleme u ruskoj obrani, koju smatram slabijom karikom u Hiddinkovoj momčadi - mišljena je francuski strateg.
Wengera je zadivio kako je Arsenalov ponajbolji igrač Cesc Fabregas izveo zadnji penal koji je odveo Španjolce u polufinale.
- To je bila velika odgovornost jer on nije specijalist za izvođenje penala. To je bio veliki trenutak za mene, a i vrlo važan za njega - rekao je Francuz i dodao:
- Stekao je puno samopouzdanja od kojeg će imati koristi i Arsenal i španjolska reprezentacija. Da je slučajno promašio kazneni udarac, dugo bi se oporavljao o tog šoka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare