To je to što me zanima!

Arsene Wenger sprema 'čistku' u redovima londonskog kluba

Prema napisima Daily Maila, u engleskog nogometnom velikanu Arsenalu spremaju se na čistku svlačionice na ljeto, koja bi "topnicima" uštedila oko 23 milijuna funti
Vidi originalni članak

Arsenalov menadžer Arsene Wenger sljedećeg ljeta želi kupiti barem dva velika imena kako bi uvjerio kapetana i najboljeg igrača Robina van Persieja da produlji ugovor.

Na listi za "odstrel" nalaze se Andrej Aršavin koji tjedno zarađuje 75.000 funti, Marouane Chamakh (60.000£), Sebastien Squillaci, Nicklas Bendtner, Denilson i Carlos Vela, koji svi redom zarađuju 50.000 funti. Također, klub će definitivno napustiti i španjolski golman Manuel Almunia kada mu ugovor vrijedan 60.000 funti tjedno istekne u lipnju.

Za produljenje ugovora Arsenal će Van Persieju ponuditi 120.000 funti tjedno, a produljenja s podebljanim plaćama bit će ponuđena i 18-godišnjem Alexu Oxlade-Chamberlainu, koji trenutno tjedno zarađuje oko 20.000 funti, te Alexu Songu (75.000 £).

Na listi željenih Arsenalovih pojačanja nalaze se Lilleov napadač Eden Hazard, Rennesov veznjak Yann M'Vila i Borussijin veznjak Mario Götze koji je nedavno potpisao produljenje do 2016. godine.

Igrači koji se također nalaze na radaru Arsenalovog menadžera Arsenea Wengera su i Chelseajev napadač Daniel Sturridge i Blackburnov veznjak Steve Nzonzi...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • chicharito14 28.03.2012.

    Svake godine čistka prodaju jednog i to najboljeg igrača po tradiciji ovo će ljeto prodati Van Persiea

  • gunner 4 ever 28.03.2012.

    Ovo ljeto definitivno cemo vidjeti puno jaci Arsenal u usporedbi na protekle godine, Wenger je dokazao da zna od mladih igrača napraviti zvijezde, sad jedino da dovede par jakih imena, za Hazarda nevjerujem ali Gotze bi vrlo lagano mogao zavrsiti u Arsenalu..:)

  • kalerZ 28.03.2012.

    Ja mislim da bi Arshavin trebao ostati ali mu smanjiti ugovor na 60 tisuca ajmo rec,po meni je on super igrac ali mu se pruza premalo prilika :SS,a mogli bi jos dovest Podolskog,a ovog Hazarda nemogu smislit on nezna šta hoće prvo kaže da bi u spurse,onda u Arsenal,pa man utd i city i tako dalje,a Goetze teško da će doći jer je produzio sa B.Dortmund

Komentiraj...
Vidi sve komentare