To je to što me zanima!

Arsene Wenger: United za sada izgleda nedostižno

Francuski stručnjak na klupi Arsenala priznao je kako Manchester United iz njegove pozicije gledanja izgleda nedostižno za sve u Engleskoj
Vidi originalni članak

Mogu obećati da ćemo se boriti do posljednje utakmice u Premiershipu, no u ovome trenutku Manchester United se čini nedostižan, rekao je trener Arsenala Arsene Wenger. Manchester je trenutačno prvi na tablici engleskog nogometnog prvenstva s 12 bodova ispred Arsenala, koji je peti, i utakmicom manje. Zastrašujuće zvuči i podatak da su u 24 kola zabili 41 gol, a primili samo 10. Pogleda li se statistika 'crvenih vragova' nikoga ne trebaju čuditi riječi iskusnog francuskog stručnjaka na klupi 'topnika'.
- Imaju 12 bodova više od nas i utakmicu s Fulhamom, koju će, siguran sam, dobiti. Tada će biti 15 bodova ispred, a to znači da bi trebali izgubiti pet utakmica samo da bismo ih stigli. Ne vjerujem da će se to dogoditi jer do sada su ove sezone izgubili samo dvije utakmice. Ipak, naš cilj je kvalificirati se za Ligu prvaka pa nam Premiership ostaje glavni prioritet ove sezone - kaže Wenger.
Osmjeh na lice u inače tužnoj sezoni protkanoj ozljedama glavnih igrača vratio mu je povratak Eduarda da Silve i kapetana Fabregasa. S njima dvojicom u sastavu momčad Arsenala izgleda mnogo opasnije i kvalitetnije. Zna to i Arsene pa ne bi trebalo čuditi ako na kraju sezone 'topnici' budu tik do nedodirljivog Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • idich 18.02.2009.

    ovaj covjek je uvijek bio realan xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare