To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Vrlo sam razočaran A. Aršavinom...

U pitanju je izjava ruskog napadača koji je kao krunu karijere naznačio igranje za Barcelonu. Menažder Arsenala je na to jednostavno poludio
Vidi originalni članak

Izjava ruskog nogometnog reprezentativca i napadača Arsenala Andreja Aršavina kako bi ''barem jedna odigrana sezona u Barceloni bila kruna njegove karijere'' nije baš dobro sjela menadžeru ''topnika'' Arseneu Wengeru.
- Vrlo sam razočaran takvom izjavom, jer je Aršavin dosada uvijek nudio drukčiji stav. Imao je želju produžiti ugovor s nama, pa je teško objasniti poruku koju je poslao. Kažem, djelovao je kao vrlo zadovoljan čovjek u Arsenalu, stoga bi bilo dobro da njega pitate za objašnjenje te izjave – rekao je Wenger, te dodao da se neće tek tako pomiriti s javnim istupom ruskog nogometaša.
- Ne možemo to prihvatiti. Naravno da ne možemo. Ako si igrač Arsenala, onda si u Arsenalu i gotovo! To znači i da uvijek moraš braniti interese svog kluba. Ja nemam ništa protiv slobode govora, svatko na to ima pravo, ali prvenstveno moraš poštovati svoj klub – dodao je francuski stručnjak.
Wenger, ipak, u cijeloj priči stavlja i malu ogradu.
- Jedino što je upitno jest kako je njegova izjava prevedena s ruskog jezika. Znate, kada se prevode izjave s drugih jezika, svega tu može biti, pogotovo kada se upletu menadžeri koji imaju svoje interese prodaje igrača – zaključio je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare