To je to što me zanima!

AS Roma izgubila Tottija, a možda i prvenstvo

Kapetan Rome Francesco Totti ozlijedio je križne ligamente koljena i neće ga biti najmanje pet mjeseci. Roma sad zaostaje za Interom 3 boda
Vidi originalni članak

Nisam sigurna jesmo li ovim remijem izgubili sve šanse u borbi za naslov. A situacija s Tottijem doista nije dobra, predsjednica Rome Rosella Sensi nije krila razočaranje nakon “mršavog” 1-1 remija Rome s Livornom na Olimpijskom stadionu u 34. kolu Serije A.
Još više od slabog rezultata Rimljane je zabrinula teška ozljeda kapetana Francesca Tottija, koji će s nogometnih terena izbivati najmanje pet mjeseci. Totti je ozlijedio križne ligamente desnog koljena pri udarcu na gol Livorna izvan šesnaesterca.
Više mirnoće pokazali su nogometaši Fiorentine pobijedivši doma Palermo 1-0. Nova tri boda u borbi za poziciju koja vodi u Ligu prvaka svojoj momčadi osigurao je Donadel u 30. minuti.

FIORENTINA POBIJEDILA PALERMO
Nogometaši Fiorentine su u drugom subotnjem susretu slavili na domaćem travnjaku protiv Palerma 1-0, Ovom pobjedom su pobjegli petoplasiranom Milanu na sedam bodova prednosti...
Pobjednički pogodak za 11. domaću pobjedu Fiorentine ove sezone postigao je veznjak Marco Donadel u 29. minuti utakmice.
Gosti iz Palerma su od 72. minute igrali s igračem manje jer je crveni karton zaradio Leandro Rinaudo. (TS)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Silvaa 19.04.2008.

    šteta za Romu....žao mi ga je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare