To je to što me zanima!

Asmir Kolašinac: U Zagrebu su mi uzeli zlato jer sam iz Srbije!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kuglu sam bacio najdalje, ali mi je sudac rekao da sam napravio prijestup. To je jer sam iz Srbije, rekao je Asmir Kolašinac nakon Hanžeka. No snimka ga demantira...
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Hanžekovićev memorijal imao je spektakularni uvod. Prvi put u 64-godišnjoj povijesti jedna disciplina "iselila" se sa stadiona. Kuglaši su se natjecali dan ranije uz "Bandićeve fontane".

Pobjednik je bio Novozelanđanin Tom Walsh (20,69 metara), ispred Poljaka Tomasza Majewskog (20,44 metra) i Amerikanca Reesea Hoffa (20,36 metara).

Četvrti je bio Asmir Kolašinac iz Srbije. On je u posljednjem hicu bacio gotovo 21 metar. S prijestupom.

- Oduzeli su mi zlato samo zato što sam iz Srbije. Kuglu sam bacio najdalje, ali mi je sudac rekao da sam napravio prijestup i poništio mi je šesti hitac. Jako sam razočaran - rekao je srpski bacač kugle.

No snimka ga demantira. Nisu mu uzeli zlato jer je iz Srbije, već zbog toga što je rukom dodirnuo travu. A to je prijestup.

Ivana Brkljačić ne može vjerovati: Na ove teške optužbe reagirat će i atletski savez, ovo je zlonamjeran istup Kolašinca

Neugodno sam iznenađena istupima Asmira Kolašinca. Njegov hitac bio bi pobjednički da nije prestupio, što je potvrdio i delegat IAAF-a Can Korkmazoglu, nakon što je više puta pregledao snimku. Zbog toga se proglašenje pobjednika čekalo 10-ak minuta.

O tretmanu Asmira Kolašinca, koji je imao veću podršku navijača od svih sportaša, svjedoči i činjenica da su troškovi boravka plaćeni ne samo njemu, već i njegovom treneru, što je privilegij koji imaju samo najveće zvijezde našeg mitinga. Ovo je zlonamjeran istup inače vrsnog atletičara. Na ove teške optužbe reagirat će i Hrvatski atletski savez , poručila je direktorica mitinga Ivana Brkljačić.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • tota_1 12.10.2014.

    neka si ti iz srbije nikog to ne zanima niti je to uopce bitno..svaka igra treba bit fer pa tako i ova...nece ti se ruka osusit ako priznas prijestup...

  • Mr Željezni 06.09.2014.

    Htio je poljubit sveto tlo Hrvatsko!

  • davorina 05.09.2014.

    Daj ne seri nego bacaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare