To je to što me zanima!

Asier Illarramendi na potpis za Real je došao s 30 prijatelja!

To je najveći dan u mojoj karijeri. Moji prijatelji iz djetinstva morali su biti 
sa mnom, rekao je Asier Illarramendi, novi igrač Reala, plativši im put i smještaj u hotelu
Vidi originalni članak

Kad smo došli ispred stadiona Reala, izbezumili smo se. Počeli smo se i smijati. Sve nam se činilo nekako nestvarnim. Svi smo se pitali zar ću zaista ja potpisati ugovor s najvećim nogometnim klubom na svijetu, rekao je Asier Illarramendi (23).

Baskijac je na potpis ugovora poveo 29 prijatelja i prijateljicu iz rodnog gradića Mutrikua. Svoju sreću zbog transfera iz snova želio je podijeliti sa svima njima. Prije potpisa ugovora prošetao se s njima oko Realova stadiona, a nagovorio je predsjednika kluba Florentina Pereza da se fotografira sa svima njima.

- Moj život će se dolaskom u Madrid sigurno promijeniti, ali siguran sam da se ja neću - kaže Illarramendi.

To je i potvrdio plativši put te hotelski smještaj svojim prijateljima.

- Potpis za Real je najveći trenutak u mojoj karijeri. Morao sam ih dovesti. Bio sam jako nervozan jutro prije potpisa, no družeći se s njima malo sam se smirio. Još ne mogu vjerovati da sam postao igrač Reala - istaknuo je Asier Illarramendi.

- Ovakvu priliku dečko kao ja dobije jednom u životu i zato je svakako moram iskoristiti - kaže Baskijac.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Joker123 15.07.2013.

    svaka čast, potpisao je za najveći klub na svijetu a ostao je svoj

  • 15.07.2013.

    Opet jedan Bask otiša van,to je kao da Katalonac zaigra za neki klub iz Madrida.Kad se bude vraćao doma sigurno neće biti dobrodošao.

  • Colonel is back 15.07.2013.

    nemojte me krivo shvatit,dobar je on igrac,ali nije za real.svi znamo kako real funkcionira.nikad tamo mlade nade nisu dobivale puno sansi,pogotovo ne oni koji nisu iz njihove skole.ovog decka vidim na posudbi na kraju sezone.sta vi mislite da ce provjereni igraci khedira,alonso,modric na klupu da bi ovaj igrao.ili mozda onaj jese ce igrat umjesto di marie,isca ili ce mozda igrat carvajal umjesto standardnog desnog beka svjetskih i europski prvaka arbeloe?!nece ni jedan od tih igraca igrati,pazite sta vam kazem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare