To je to što me zanima!

Assis: Ronaldinho će otići, ali tek kad on to bude htio

Ovo nije pravi trenutak da Ronaldinho ode iz Barcelone, rekao je brat i mendžer Brazilca koji ove sezone ne igra ni približno kao nekada
Vidi originalni članak

Roberto de Assis, Ronaldinhov brat i menadžer, tvrdi da ne traži novi klub za “čarobnjaka”.
- Normalno je da putujem okolo. Ronaldinho ima ugovor s Barcelonom do 2010. godine i nisam tražio apsolutno ništa za njega - tvrdi Brazilčev menadžer.
Na pitanje je li Ronaldinho odigrao zadnju utakmicu za Barcelonu, De Assis je rekao:
- Još je prerano za reći, ali mislim da je zaslužio odlazak u boljem trenutku nego što je ovaj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ghost_Rider 08.04.2008.

    carme,ovo je jedna od najboljih komentara koje sam ikada pročito,skidam kapu,navijača sam barcelone,obožavam ronaldinha i vjerujem kako će ostati u klubu i vratiti se u staru formu i pokazati ronaldu ko je najbolji i ko ima najbolju tehniku,barci fali ronaldinho i to im se vdi na igri,šteta što se ozlijedio,ali mislim da je laporta za sve kriv,nije ni rijkaard zaslužio takv blaćenje,dobar mi je rijkaard je voli forsirati mlade igrače,rijetko koji treneri bi stavljali tako mlade i neiskusne igrače kao što je on stavljao i pokazalo se da su bojan i dos santos velike nade u nogometu..ronaldinho uz tebe smo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • TYO 08.04.2008.

    carme u pravu si ja san navijac barcelone i nikad nisan pljuvao po ronaldinhu zato jer znam da je on zasluzan za mnogo toga sto je barcelona osvojila

  • Carme 08.04.2008.

    I ja mislim da je zaslužio da ode u boljem trenutku, ali tretirali su ga kao zadnje smeće. Upravo su zbog njega i uspjeli dovesti igrače kao što su Eto\'o, Deco i Henry, da ne govorimo o tome da je upravo on bio Messijev mentor. Kojoj dvojici igrača Barcelone je pljeskao Santiago Bernabeu? Maradoni i Ronaldinhu. Sad će netko reći da je to prošlost, ali možemo govoriti i o Ronaldinhu \"u lošoj formi\". Tko je Barcu prošle godine doslovce sam odveo preko Werdera u osminu finala LP i spasio sramote da postanu prvi bivši prvak koji nije uspio proći skupinu? Ronaldinho. Zabija li igrač koji je van forme onakve škarice Atleticu? Kakav će onda tek biti kada se vrati u formu? Da nije bilo SP-a postao bi i prvi nogometaš koji je tri puta zaredom proglašavan nojboljim nogometašem na svijetu i prvi koji je dva puta zaredom osvojio Zlatnu loptu! Umjesto da pomognu čovjeku koji je još uvijek mlad (navršio 28 godina), oni mu nalaze zamjenu u tridesetjednogodišnjaku Henryu?! Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare