To je to što me zanima!

Atalanta otkupljuje od Intera polovicu ugovora Marka Livaje

Ezequiel Schelotto dolazi u Inter pa bi u suprotnom smjeru trebao krenuti mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja (19), čiju bi polovicu ugovora otkupila Atalanta
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni reprezentativac rođen u Argentini, Ezequiel Schelotto, objavio je u utorak da je sve dogovoreno s milanskim Interom, te da je samo pitanje vremena kada će potpisati ugovor i napustiti Atalantu...

Takvim raspletom situacije, tvrde talijanski mediji, bi u suprotnom smjeru trebao krenuti mladi hrvatski nogometaš Marko Livaja (19), čiju bi polovicu ugovora otkupila Atalanta.

Sve se zasada još uvijek temelji na pretpostavkama, ali s obzirom da je takva "kombinacija" još ranije bila spominjana, vjeruje se da je i istinita.

Livaja je ove sezone u utakmicama Europa lige postigao četiri gola, dok je u Seriji A dobivao jako malo prilika, te nije postigao nijedan golk.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • karlo_05 31.01.2013.

    Uobičajena stvar u Italiji, želiš li da ti igrač igra na posudbi moraš prodat pola njegovog ugovora, u suprotnom će i tamo grijat klupu jer će ti "manji" klubovi gurat svoje igrače kako bi zaradili nešto na njima.

  • WOMANIZER 31.01.2013.

    hm?!

  • Josip0100 30.01.2013.

    Bolji da igra tamo nego nigdje (ili malo). Samo ima 19 godina i bolje bi bilo njemu i Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare