To je to što me zanima!

Atletico je na korak do finala, sjajni Falcao razbio Valenciju

Odigrane su prve utakmice polufinala Europske lige. Atletico Madrid na svom je stadionu pobijedio Valenciju 4-2, a briljirao je Falcao. Sporting je dobio Bilbao 2-1
Vidi originalni članak

Atletico Madrid na svom je stadionu bio uvjerljiv protiv Valencije 4-2 u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige. Valencia je zabijala u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog i drugog dijela. Međutim teško će nešto napraviti protiv ovakvog Atletica i Falcaa koji je zabio dva gola, od kojih je jedan fenomenalan. 

U 18. minuti Atletico je poveo nakon što je Arda Turan ukrao loptu i dodao Falcau koji glavom zabija za 1-0. Atletico je dominirao od prve minute. I kad se činilo da će ostati 1-o u prvih 45 minuta, sudac je neshvatljivo produžio utakmicu na tri minute, iako je prvotno pokazao da će se igrati samo minuta nadoknade. Valencia je u trećoj minuti sudačke nadoknade izjednačila golom Ramija. 

U drugom dijelu Atletico Madrid nastavio je s dominacijom. Miranda je zabio za 2-1, a Adrian Lopez za 3-1. A onda najbolji potez utakmice.

Falcao je primio loptu, riješio se dvojice i ljevicom skinuo "paučinu" za 4-1. Fenomenalan gol Falcaa, 10. u Europskoj ligi ove sezone. No Valenciji je kakvu takvu nadu produžio Tino Costa golom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Bilbao šokirao Sporting pa izgubio utakmicu

Odličan je bio početak gostiju, Athletic Bilbaa kod lisabonskog Sportinga. Nakon što je prvi dio završio bez golova, u drugom je Jon Aurtenetxe zabio za 1-0. No Sporting je izjednačio u 77. minuti utakmice preko Insue. 

Do potpunom preokreta došlo je samo tri minute nakon izjednačenja. Ovaj put Diego Capel je bio strijelac za veliki preokret Sportinga. 

Europska liga, polufinale (prve utakmice):

Atletico Madrid - Valencia 4-2

Sporting - Athletic Bilbao 2-1

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MatejSlusamempecetr 20.04.2012.

    Kakva igracina, majsotr. Steta samo sto igra u doba Ronalda i Messia, a da je u nekom vecem klubu sigurno bi bio jos bolji i jaci i puno vise bi naucio. Pravi zvjerkan nema sta.

  • FRANEO 20.04.2012.

    finale ATLETICO MADRID - SPORTING LISABON

  • BHZZ 20.04.2012.

    Falcao majstor...,,Aupa Atleti <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare