To je to što me zanima!

Atletico Madrid se 'iživio' na Granadi: Zabili im 7 komada

Momčad Diega Simeonea ne zabija često ovoliko golova. Čak naprotiv. Nekad djeluje kao prava talijanska. No večeras je priča bila drugačija - Atletico je slavio s visokih 7-1
Vidi originalni članak

Tko se sjeća kada je Atletico Madrid nekome zabio sedam golova neka digne dva prsta. Bez brige, provjerili smo. Bilo je to 23. studenog 2013. godine protiv Getafea. Madridska momčad je tada teško stradala u gradskom derbiju 7-0, a Atletico je kasnije postao prvak i igrao finale Lige prvaka.

Večeras se slično dogodilo. Pala je Granada 7-1, a hat-trick je upisao Carrasco. Znači li to da će Atletico biti prvak na ljeto? Momčad Diega Simeonea ne zabija često ovoliko golova. Čak naprotiv. Nekad djeluje kao prava talijanska - "2-0 nam je dovoljno pa ćemo ostati pri tome".

No dogodi se da se i Cholini ratnici "ižive" na nekome. Granada je prva povela u 18. minuti preko Cuence. Spremalo se iznenađenje, ali samo do 34' kada je stvari poravnao Carrasco. Isti igrač je zatim zabio u 45' pa u 61'. Bio je to njegov prvi hat-trick u karijeri. Nevidljivi Kevin Gameiro morao je na klupu, a zamijenio ga je Nicolas Gaitan, koji je zabio sljedeća dva - u 63' i 81'. Zatim se u strijelce upisao Correa 85', a onda i Taigo 87'.

Nešto manje od 50 tisuća ljudi na Vicente Calderonu imalo je prilike gledati pravu golijadu i Atleticov povratak na prvo mjesto. Bio je ovo tek treći gol koji je Atletico primio u Primeri.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • strmi007 16.10.2016.

    događa se

  • RonaldinhoGaucho 16.10.2016.

    Carrasco postaje igračina , tri gola dva asista ocjena 10 ...👍💣🤘🏽

  • jmdelpotro 16.10.2016.

    Uvijek sam govorio da je ovaj Ochoa najveća golmanska prevara u svijetu današnjice. Na SP2014 su svi govorili kraljina, al stvarno tad mi se činilo kao da je imao magnete na dresovima pa su svi šutevi na turniru završavali u tijelu mu hahahahahah. U svakom slučaju odavno nisam vidio veći golmanski antitalent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare