To je to što me zanima!

Atletico slavio protiv Granade, Šime Vrsaljko odigrao svih 90

Madriđani su danas izašli s postavom u kojoj se našao i Šime Vrsaljko. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta susreta u kojima je zaradio i žuti karton, ali je njegova momčad i dalje slavila...
Vidi originalni članak

Atletico je u Primeri svladao Granadu minimalnim rezultatom 1-0.

Momčad Diega Simeonea nije dobro izgledala prije utakmice s Granadom. Iako su gosti četiri mjesta ispod Madriđana na ljestvici, Atletico ih je čekao s tek jednim postignutim golom u posljednjih pet odigranih utakmica. Ipak, taj su niz, na žalost gostiju, prekinuli - baš danas. Zabio je trećeligašu Cultural Leonesi, a i taj gol nije ništa pomogao jer je ispao tom prilikom u Kupu kralja.

Madriđani su danas izašli s postavom u kojoj se našao i Hrvat - Šime Vrsaljko. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta susreta u kojima je uspio zaraditi i žuti karton u 69. minuti, ali ništa nije poremetilo stabilnost Madriđana nakon dugo vremena. 

Već u 6. minuti Koke je asistirao Angelu Correi na koji je načeo goste za 1-0, rezultat koji se zadržao do kraja utakmice koju je okarakteriziralo čak deset žutih kartona. Četiri za igrače Atletica i šest za goste. Svi su dodijeljeni zbog prekršaja, osim onaj iz 28. minute kojega je Koke zaradio zbog rasprave sa sucem.

Ranije u subotu je u izravnom dvoboju dva sastava koja se bore za pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone Getafe na svom terenu svladao Valenciju s visokih 3-0 (0-0). Dvostruki strijelac za Getafe bio je veteran Jorge Molina (58, 67), a konačni rezultat postavio je Jaime Mata (87). Treći Getafe sada ima 42 boda, tri više od četvrte Seville.
Na vrhu je Real Madrid sa 49 bodova, druga Barcelona ima 46.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • violetmind 09.02.2020.

    A MADRID LOS OVE ODINE!

  • MK7R300ps 09.02.2020.

    Koji bunkeraš i ziheraš ovaj Simeone i onda neko kaze Mourinhu nešto, Mourinho nije igrao stalno i protiv svakoga ziheraški a ovaj protiv sviju samo bunkeri i defanziva i ziheraški nebi li skrumpirili neki gol i tako ostalo, 90% utakmica igra tako.

  • Goldy1987 09.02.2020.

    Ne znam za vas ali meni je Atl.Madrid smjesan... 23 zabijena gola u 23 kola ...12 ekipa u ligi je zabilo vise golova... Jednostavno nisam ljubitelj ovakvih ekipa jer su u pravilu dosadnije za gledat nego partija šaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare