To je to što me zanima!

Atletico uvjerljiv kod Seville, Rakitić odigrao svih 90 minuta

U kasnonoćnom terminu od 23 sata nogometaši Atletico Madrida šokirali su Sevillu na Sanchez Pizjuanu s 3-1. Ivan Rakitić je odigrao na novoj poziciji zadnjeg veznog
Vidi originalni članak

Nedjeljno izdanje prvog kola Primere zatvorili su nogometaši Seville i Atletico Madrida, koji je na Sanchez Pizjuan stadionu šokirao domaćine svladavši ih 3-1.

Utakmica igrana u novom, neobično kasnom terminu u 23 sata, igrana je većim dijelom na polovici Atletica, no dok je Sevilla dominirala terenom, gosti iz Madrida zabijali su iz kontri i polukontri.

Madriđani su poveli u 35. minuti preko Diega Coste, no samo dvije minute kasnije Sevilla se vratila u igru izjednačivši golom Perottija za 1-1.

U završnici je Atletico ponovno poveo, prvo u 79. minuti drugim golom Diega Coste, a konačni rezultat postavio je Rodriguez u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Kapetan Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta na novoj poziciji zadnjeg veznog, s koje nije mogao previše pomoći momčadi u ofenzivnim zadacima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jebivjetar88 19.08.2013.

    ovaj atletico vodi netko jako sposoban jer iz godine u godinu debelo prodaju igrače a opstaju među prvih pet... kako je to lako ako znaš

  • fzd 19.08.2013.

    ja ne znam je li sevilla što dovela ove sezone ali su prodali 2 najvažnija igrača i ove sezone mogu biti sretni ako ostanu u primeri

  • mark091 19.08.2013.

    Mnogi su govorili i čudili se zašto Marko Marin igra, sinoć je odigro odličnu utakmicu, šteta je što Rakitić igra zadnjeg veznog, prošlu sezonu je puno više dao ekipi dok je igro polušpicu, nadam se da će trener to malo promjenit, al svakako dobra igra Seville.

Komentiraj...
Vidi sve komentare