To je to što me zanima!

ATP Barcelona: U finalu će igrati Nadal i Grk Tsitsipas...

Rafael Nadal plasirao se u još jedno finale Barcelone. Svladao je Belgijca Davida Goffina sa 6-4, 6-0. U finalu će igrati potiv Grka Stefana Tsitsipasa koji je bio bolji od Carrena Buste 7-5, 6-3...
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Rafael Nadal upisao je 400. pobjedu u karijeri na zemljanim terenima nakon što je u subotu u polufinalu ATP turnira u Barceloni svladao Belgijca Davida Goffina sa 6-4, 6-0.

Iako već dugo drži naslov "kralja zemljanih terena", Nadal gotovo sigurno neće nikad dostići Argentinca Guillerma Vilasa, koji je na zemlji ostvario 659 pobjeda.

U finalu će Nadal igrati protiv 19-godišnjeg Grka Stefanosa Tsitsipasa, koji je eliminirao Španjolca Pabla Carreña Bustu sa 7-5, 6-3. Tsitsipas je prvi grčki finalist na ATP turnirima nakon 45 godina, odnosno od 1973. i Nicholasa Kalogeropoulosa.

No, nevjerojatan je popis igrača koje je Grk pobijedio na putu do finala. Pobijedio je Shwartzmana, Ramosa-Vinolasa, Thiema i Carrena Bustu. Dakle, sve specijalisti za zemlju koje je Tsitsipas doslovno otpuhao sa terena bez izgubljenog seta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fantom na bickilu 29.04.2018.

    Igraj Rafa dok nema najvecega,a onda opet mrvice.....

  • dirk_nowitzki89 29.04.2018.

    nemam rijeci vise....ovakva dominacija nije nikad videna u nijednom sportu...jednostavno - najveci tenisac u povijesti bez premca

  • nijetebriga 29.04.2018.

    Rafa sve rjesava..igra kao da nikad nije bio ozljedjen..Njegov je Monte Carlo njegova je i Barcelona.. Stefano Tsitsipas je na najboljem putu uci medju deset najboljih nek samo nastavi ovako igrati, ipak mu nece biti lako sa R.N..

Komentiraj...
Vidi sve komentare