To je to što me zanima!

ATP Challenger Beograd: Muller je zaustavio Ančića

Mariju Ančiću je ovo bio treći turnir ove godine. Na Challengeru u Heilbronnu je ispao u 1. kolu, dok je na Futuresu u Nußlochu prošao jedno kolo
Vidi originalni članak

Mario Ančić zaustavljen je već u prvom kolu ATP Challengera koji se za nagradni fond od 106.500 dolara igra na tvrdoj podlozi u dvorani u Beogradu. Splićanina je pobijedio Luksemburžanin Gilles Müller.. U prvom međusobnom dvoboju ovih tenisača Müller je bio bolji sa 7-6(5), 7-6(7). Ančić je tijekom meča imao pet prilika za oduzimanje servisa 328. igraču svijeta, a sam nijednom nije punudio Mülleru loptu za obrat. No, prošlotjedni finalist Challengera u Bergamu bio je uspješniji u oba tie-breaka, što mu je donijelo prolazak u 2. kolo u kojem će igrati protiv domaćeg predstavnika Ilije Bozoljca koji je ranije svladao našeg Ivana Dodiga. Ančiću je ovo bio treći turnir ove godine. Na Challengeru u Heilbronnu je ispao u 1. kolu, dok je na Futuresu u Nußlochu prošao jednu prepreku.
Srpski tenisač Ilija Bozoljac i dalje je nepremostiva prepreka za našeg Ivana Dodiga. U 1. kolu ATP Challengera u Beogradu Bozoljac je slavio sa 7-6(5), 6-1. Bila je to već šesta pobjeda Bozoljca u isto toliko međusobnih dvoboja protiv Dodiga. Međugorac je u svim tim mečevima uspio uzeti samo jedan set, a praznih je ruku ostao i u srijedu, na startu turnira u Beogradu.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare