To je to što me zanima!

ATP Stockholm: Ančić u prvom četvrtfinalu 2007.

Mario Ančić igrat će u prvom četvrtfinalu sezone nakon što je prebolio mononukleozu. I Ivo Karlović je među osam najboljih u Švedskoj
Vidi originalni članak

Odlično sam reternirao i držao cijeli meč pod kontrolom. Uživao sam u svakoj sekundi meča, jer je početkom godine malo nedostajalo da više nikada ne uzmem reket u ruke. Sretan sam radi svakog meča koji odigram, presretan je Mario Ančić na sjeveru Europe, u Stockholmu, gdje će u petak igrati u prvom četvrtfinalu u 2007. godini.
Prošao je “pakao” u sezoni. Još u veljači, u njemačkom Krefeldu, otkrio je mononukleozu koja ga je izbacila iz treninga sve do srpnja. Tada je Mariju pao uteg na rame, pa je opet morao na bolovanje. Vratio se u Švedskoj, gdje je tjednima ranije naporno trenirao, a u jednom trenutku i u društvu legende - Bjoerna Borga.
- Fizički nisam gdje sam bio početkom godine, ali sretan sam što uopće igram. Tako da se veselim svakom novom susretu. Četvrtfinale je dobar početak - izjavio je 23-godišnji Splićanin, koji je trenutačno na 56. mjestu na ATP listi. Danas u četvrtfinalu igrat će protiv Thomasa Johanssona, a onaj drugi Johansson, Joachim, predao je meč 2. kola - Ivi Karloviću.
- Neki virus ga navodno muči od Bangkoka - objasnio je Ivo, koji će igrati protiv Clementea.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tomo21 11.10.2007.

    MARIO, BUDI OPET ONAJ STARI DA SE IMAMO ČIME PONOSITI! SAMO NAPRIJED!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare