To je to što me zanima!

Atraktivna Paige radit će kao TV reporterka na Super Bowlu

Bit će to moj prvi Super Bowl! Jedva čekam. Jako sam uzbuđena, ponajviše zbog Rihannine izvedbe. Mislim da će biti apsolutno nevjerojatno, kazala je Paige
Vidi originalni članak

Paige Spiranac, bivša golferica hrvatskih korijena objavila je na društvenim mrežama da će za CBS-ov 'Inside Edition' izvještavati sa ovogodišnjeg Super Bowla, odnosno finala doigravanja NFL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uzbuđena sam što mogu objaviti da sam gostujući dopisnik na Super Bowlu za Inside Edition! Gledajte me na TV-u da vidite svu zabavu - objavila je Spiranac na Twitteru na kojem je prati više od 780.000 ljudi.

Međutim, njezini obožavatelji nisu morali čekati sve do nedjelje kako bi je vidjeli kako se snalazi ispred kamera budući da je već odradila 'pripreme'...

- Bit će to moj prvi Super Bowl! Jedva čekam. Jako sam uzbuđena, ponajviše zbog Rihannine izvedbe. Mislim da će biti apsolutno nevjerojatno - zaključila je Paige.

Inače, očekuje se da će se rekordnih 50.4 milijuna odraslih Amerikanaca ili oko 20 posto stanovništva, kladiti u ukupnom iznosu od 16 milijardi dolara na nedjeljnu utakmicu Super Bowla između Philadelphia Eaglesa i Kansas City Chiefsa, objavilo je u utorak Američko udruženje igara na sreću.

PRED SUDOM Igrač Eaglesa optužen za otmicu i silovanje samo nekoliko dana prije Super Bowla protiv Chiefsa ODBRUSILA FANOVIMA Paige izludjela obožavatelje: Odustala sam od golfa samo da vam mogu pokazivati dekolte

Ovogodišnji Super Bowl igrat će se u Glendaleu, u Arizoni, što će biti prvi put da se finalna utakmica održava u državi u kojoj je sportsko kockanje legalno.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 13.02.2023.

    najlipsa

  • Cirenac 12.02.2023.

    Dobra,tražio bi od nje,moje je da traćin mkezino je da da,

  • webtrol 12.02.2023.

    Dobra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare