To je to što me zanima!

Aulas: Benzema će izabrati Real odluči li otići iz Lyona

Uz bitke oko Riberyja, Ibrahimovića, Džeke vodi se još jedna, ona za Lyonovog Karima Benzemu. Čini se kako je francuski napadač najbliže Realu
Vidi originalni članak

Karim već duže govori da želi ostati u Lyonu, a i svi u klubu žele da ostane, rekao je predsjednik Lyona Jean Michel Aulas te tako na prvi pogled čvrsto odbacio transfer Benzeme u neki od bogatih klubova iz Engleske i Španjolske. No već sljedeća rečenica ponudila je priliku bogatašima.
- Tržnica nogometašima ove je godine iznenađujuća i vijesti iz Manchestera, Chelseaja i Reala me jako zbunjuju. No nitko nije nezamjenjiv, svakoga se može prodati. Poznavajući Karima i njegove želje on će izabrati Real odluči li otići iz Lyona. Ipak, za sada ne razgovaramo o prodaji - priča Aulas. 
Prvi čovjek Lyona poznat je kao težak pregovarač što je dokazao u transferima Essiena i Maloude u Chelsea te Diarre u Real Madrid. Za Benzemu je svojevremeno izjavio kako za njegove usluge neće biti dovoljno ni 100 milijuna eura, no u posljednje vrijeme malo se ohladio. Spuštanje cijene za njihova najboljeg igrača uvjetovalo je mjesto na tablici u Le Championnatu, odnosnu neosvajanje prvenstva prvi put nakon 2002. godine. Lyon je završio na trećoj poziciji te će morati u kvalifikacije za Ligu prvaka što je dodatno poremetilo planove Lavova. Nakon prodaje Cristiana Ronalda Sir Alex Ferguson je ozbiljno 'zagrizao' za robusnog napadača te neće štedjeti. No Roman Abramovič i Florentino Perez ozbiljna su prijetnja, a niti želja Benzeme se ne smije zaboraviti. A ona je Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jure_zd 23.06.2009.

    cocko svaka cast... HALA MADRID

  • bosnia_80 18.06.2009.

    Ja stvarno ne razumijem ove što stalno inzistiraju na tome da real ima slabe odbrambene igrače!? mislim da to uopšte nije tako...ključ realovih neuspijeha u proteklim sezonama je TOTALNO slab vezni red, te jalov i bezidejni napad! realu trenutno treba još jedan igrač kao što je bio makelele i jedan bočni igrač umjesto haincea.. i TO JE TO! Mislim, hajmo biti realni...dolazak Kake u bilo koju ekipu na svijetu (ma koliko ona prije njega bila jaka ili pak slaba) je nevjerovatno pojačanje! Ako u tu istu ekipu naknadno dodje i trenutno najbolji igrač svijeta, ja onda ne znam o čemu se tu dalje ima pričati...???!! Drugim riječima, i osasuna bi se borila za sam vrh spanskog nogometa u narednoj sezoni da su u nju kojim slučajem došla ova dva igrača! siguran sam 100% u to. Real je u Primeri do prije par zadnjih kola pratio barselonu..i bez ove dvojice...o tome govorim!

  • cocko 18.06.2009.

    ko mi da minus peder

Komentiraj...
Vidi sve komentare