To je to što me zanima!

Australci su prije godinu dana deportirali Đokovića, a sad se vratio: 'Bilo je to razočaranje'

Očito ono što se dogodilo prije 12 mjeseci nije bilo lako za mene, moju obitelj, moj tim i svakog tko mi je blizak, rekao je Đoković koji u Australiji lovi jubilarni deseti naslov i ukupno 22. "grand slam"
Vidi originalni članak

Deportirali su ga, zabranili mu ulazak u državu na tri godine, ali nakon nepunih 12 mjeseci Novak Đoković (35) ponovno je u Australiji! Srpski as stigao je u Adelaide, gdje će se zagrijati za Australian Open koji počinje 15. siječnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lijepo je vratiti se u Australiju. Očito ono što se dogodilo prije 12 mjeseci nije bilo lako za mene, moju obitelj, moj tim i svakog tko mi je blizak. Bilo je razočaravajuće napustiti zemlju na taj način, ali sam se zaista nadao da ću dobiti dozvolu da se vratim. Ovo je zemlja gdje sam imao nevjerojatan uspjeh, osvojio sam devet "grand slamova", turnir u Adelaideu je jedan od prvih koji sam osvojio u karijeri. Uvijek sjajno igram u Australiji, uz sjajnu podršku - rekao je Đoković za australske medije.

Đokoviću je, podsjetimo, prijetilo čak da više nikad ne zaigra na Australian Openu, međutim novi ministar imigracije Andrew Giles poništio je odluku svog prethodnika i dopustio izdavanje vize deveterostrukom prvaku AO-a.

Srbin u 2023. godinu ulazi kao peti tenisač svijeta, a Australiji lovi jubilarni, 10. naslov na AO-u te ukupno 22. "grand slam", kojim bi se izjednačio s Rafaelom Nadalom. 


 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kp 29.12.2022.

    Fujj to nema veze sa sportom mafija vlada u svim sportovima.Australija jaka Država fali im klokan da bi zaradili i zato su ga i zvali.Pičkice prodane.

  • pocetnik 29.12.2022.

    covjek , legenda za zivota ali nula od karaktera..izbacili te kao psa lutalicu, ismijavali te i sad kad im opet trebas eto tebe..ja da imam te njihove trofeje i da mi dozvole da im ponovno dodjem ja bih otisao samo da im vratim te pehare..novac bih zadrzao jer sam to radom zasluzijo..nisi to sebi smio dozvoliti pa makar da ti garantiraju titulu...

  • NIKE 29.12.2022.

    Nole osvaja svoj 10 turnir a do kraja iduće godine postaje najbolji ikada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare