To je to što me zanima!

Australski izbornik želi u momčadi Marka Viduku

Obuzme me velika radost kada se sjetim SP-a u Njemačkoj i pomisao da bi mogao odigrati još jedno takvo natjecanje me "vuče", kaže Viduka
Vidi originalni članak

Želim s njih razgovarati i malo ga bolje upoznati. Već sam mu najavio posjet u Engleskoj. Nadam se da će nam se Mark priključiti u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, njegov učinak na terenu puno bi nam značio, rekao je australski izbornik Pim Verbeek.
Australija je doživjela debakl i zapela u skupini na Azijskom kupu prošle godine. Od tad Viduka nije odigrao niti sekunde za nacionalnu momčad. Hoće li se vratiti u reprezentaciju ili neće, još uvijek ne znam ni sam napadač Newcastlea.
- Nisam još odlučio, ali bez obzira na to, rado ću se sastati s Verbeekom. Kada se sjetim Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, uvijek ponovno uživam u tim trenucima. Izazov koji predstavlja igranje na još jednom takvom velikom natjecanju mogao bi presuditi u korist povratka - najavio je nekadašnji napadač Dinama, tada Croatije, kojega je nogometni put kasnije do Newcastlea vodio preko Celtica, Leedsa i Middlesbrougha.
Australci su bez Viduke uspješno krenuli i kvalifikacije, uvjerljivom 3-0 pobjedom protiv Katara. Nakon te utakmice i Viduka je počeo ozbiljnije razmišljati o povratku u žuti dres. Vrati li se doista Viduka u reprezentaciju, Australija bi dovela jednu sasvim novu dimenziju. Uz Cahilla, Bresciana i zdravog Kewella, Australija je s Vidukom momčad za svaki respekt.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare