To je to što me zanima!

'Autobus u snijegu' ostao je kod Macole, igračice Marjana došle na toplo: Ugostili ih u Gračacu

'Dolazite ovamo, bit će na toplome i neće biti gladne', nije dvojio ni sekunde tata igračice splitskog Marjana te je nakon što je čuo za situaciju koja im se dogodila na Macoli ugostio cijeli ŽNK Marjan
Vidi originalni članak

Mlade nogometašice splitskog Marjana vraćale su se iz Zagreba, a kako su istaknule, njihova je priča podsjetila na 'Vlak u snijegu', samo je njihovo prijevozno sredstvo bilo - autobus. Kadetkinje i pionirke spomenutog kluba stigle su do popularne 'Macole', a tamo su svi prilazi prema Dalmaciji zatvoreni zbog nevremena. 

Što napraviti?

- Evo nas na benzinskoj na Ziru, čekamo - javila se trenerica Tamara, koja je zajedno s trenericom Kikom i vođom puta Antonelom brinula o svakom detalju.

Na spomenutom odmorištu mjesta u hotelu nije bilo jer tridesetak cura nije moglo biti smješteno u tri slobodne sobe. No, mlade nogometašice na kraju su završile na toplom. Policija ih je propustila do Gračaca gdje žive dvije igračice - Sara i Barbara Jurić.

- Dolazite ovamo, bit će na toplome i neće biti gladne - nije dvojio ni sekunde tata Jurić, koji je dočekao bus u Gračacu i smjestio cijeli ŽNK Marjan u svoju kuću.

Cijeli splitski klub mu je zahvalio na velikom srcu, a cure su dočekale sretan kraj.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bananaland 07.04.2021.

    U Macole nema korone. Medo čuva na ulazu.

  • Jimmy 07.04.2021.

    Policija ih je propustila. Pa hvala joj da nam dozvoljava da se krećemo u svojoj državi.

  • 07.04.2021.

    Novo žarište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare