To je to što me zanima!

Vrsaljko otkrio avanturu: Kako su nas Rusi ošišali na 'tutu'...

Naši reprezentativci stvorili su na SP-u nevjerojatnu kemiju i disali su kao jedan. Kada se radilo onda je bilo ozbiljno, a kada je bilo mjesta za šalu, onda je tek bilo urnebesno. Kao jedno šišanje u Rusiji...
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije godinu dana, ulice u Hrvatskoj bile su krcate, kockasti dresovi mogli su se vidjeti na svakom uglu, a 'vatreni' su u Rusiji slavili prolazak u finale. Da, prošla je već godina od toga nevjerojatnog trenutka i Mandžukićevog gola. I dalje izgleda tako nerealno, kao da se nije dogodilo, a toga izgleda nikada nećemo biti svjesni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naši reprezentativci stvorili su na SP-u nevjerojatnu kemiju i disali su kao jedan. Kada se radilo onda je bilo ozbiljno, a kada je bilo mjesta za šalu, onda je tek bilo urnebesno. Kao uspomene na Rusiju, Šime Vrsaljko objavio je na Instagramu nekoliko videa u kojima su se Dejan Lovren, Mario Mandžukić i on šišali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šimin mrki pogled i strah dok se šiša govore sve, a Dejan Lovren je, unatoč objašnjenjima, 'zaradio' par rupica na glavi.

Ruske frizere posebno će pamtiti Mateo Kovačić koji baš i nije bio zadovoljan frizurom, a onda su ga dečki odlučili ošišati skroz na kratko.

Pod ruke ruskih frizera 'pao' je i Mario Mandžukić koji je ostao bez zulufa, a sve je obilježio sa svojim 'Mr. No Good' pogledom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MarkoMikić 12.07.2019.

    Ovo nije iz Rusije, Vrsaljko je imao dugu kosu.

  • babinjak1980 12.07.2019.

    Nas je HDZ ošišao ko ovce.

  • the.king 12.07.2019.

    Gdje je bio Corluka da objasni frizerki 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare