To je to što me zanima!

Azarenka je natjerala suca da prekine meč! 'Prehladno mi je'

Neobičan termin Roland Garrosa sa sobom nosi probleme s vremenom, a već prvi dan to je zasmetalo i Bjeloruskinji koja nije htjela igrati po 11 Celzijevih stupnjeva na otvorenom
Vidi originalni članak

Bjeloruska tenisačica Viktorija Azarenka (31), finalistica US Opena, natjerala je u nedjelju suca na teniskom Grand Slam turniru Roland Garros da prekine njen meč prvog kola protiv Crnogorke Danke Kovinić zbog hladnoće. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo postaje smiješno - rekla je Azarenka sucu na terenu Suzanne-Lenglen, natjeravši ga da prekine meč nakon samo tri gema.

I dok su se drugi mečevi na drugim terenima održavali pod kišom i na temperaturi od 11°C uz jak vjetar, Azarenka, koja je meč počela odjevena u crne tajice i majicu dugih rukava, napustila je teren čak i prije nego je sudac donio odluku o prekidu.

- Ovo postaje smiješno. Ne vidite što će se dogoditi? Prehladno je - kazala je Azarenka.

- Ne možemo držati reket jer je prevlažno - dodala je.

- Ovo je šala, što radimo ovdje - pitala je Bjeloruskinja. 

- Neću više čekati ovdje jer mi je prehladno.

Drugi mečevi koji su počeli u isto vrijeme nisu prekinuti. Centralni teren, na kojem su igrali Belgijanac David Goffin i Talijan Jannick Sinner te koji od ove godine ima pomični krov, u tom trenutku nije bio natkriven.

Roland Garros koji se inače igra krajem svibnja i početkom lipnja, ove je godine iznimno, zbog pandemije korona virusa, prebačen na rujan. Prognoza za ostatak tjedna za Pariz također nije dobra.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • be yourself 27.09.2020.

    Ženski tenis treba amaterizirati. To je bez veze.

  • fearthedeer 27.09.2020.

    Ako kazem šta mislim o tome, trajno će me izbacit s 24 sata.

  • čovik-s-juga 27.09.2020.

    Mala im naknada za igrati na 11 stupnjeva !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare