To je to što me zanima!

Azerbajdžan uzima SP hrvatskim odbojkašicama

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša ima nemoguću misiju uvjeriti europski odbojkaški savez da našim odbojkašicama omogući nastup na svj. prvenstvu
Vidi originalni članak

Hrvatska odbojka je raspuštena, HOS praktički više ne postoji, odbojkašicama je onemogućen nastup na SP-u u Japanu koji su osigurali svojim trudom, a sve to zbog bijednih 60.000 eura. Nonšalancija i neozbilnost hrvatskog odbojkaškog saveza zbog nepodmirenih je dugova okrutno naplaćena. Zadnja nada za spas hrvatske odbojke leži u predsjedniku HOO-a Zlatku Mateši koji će u sjedištu Europskog odbojkaškog saveza imati nemoguću misiju. Nagovoriti čelnike CEV-a da omogući hrvatskim repezentacijama nastupe na Svjetskom prvenstvu i u europskim kvalifikacijama te hrvatskim klubovima osigurati nastupe u europskim kupovima.
Mateša će zauzvrat garantirati isplatu dugova klubovima te općenito rješavanje stanja u hrvatskoj odbojci.
Praktički bez saveza, u Luksemburgu će Mateša surađivati na razni HOO-a što ne garantira uspjeh.
- Stvarno ne znam u kojem će smjeru ići razgovori i kakva ću rješenja uopće predložiti Meyeru (predsjedniku CEV-a op.a.) To ću vidjeti tek kad s njim sjednem - rekao je Mateša za Sport plus.
U međuvremenu je Azerbajdžan prijavio nastup na SP-u u Japanu na kojem bi igrali umjesto Hrvatske.
Odbojkašice se ne predaju, i dalje neumorno treniraju nadajući se u pozitivan ishod pregovora.
- Pitala sam se hoćemo li morati ispaštati zbog nekog drugog? Stalno se neki slučajevi prelamaju na nama - rekla kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Maja Poljak za SN nezadovoljna trenutnom situacijom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kivana77 04.08.2010.

    sramota. odbojka je jedan od najljepsih sportova- istina, od nje se ne zivi - ali to sto HOOs sebi dozvoljava je neoprostajno. Kolike su sebi place davali, a sad cure nemogu na zasluzeno prvenstvo!!! Sramota.

  • Determinator 04.08.2010.

    Ajme kako su si gamad namirili džepove sa novcem odbojkaškog saveza. Da je pravde kod nas, ne bi nam se osmjeh skidao sa lica. Sramota!

  • kivana77 04.08.2010.

    da sam ja na njihovom mjestu, ja bi trazila novce od drugih sportskih timova. a onda, izcistiti kucu tih zlonamjernika. Moraju i one nesto poduzeti - i primiti odgovornost svog sporta - i zahtjevati ono sto su zasluzile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare