To je to što me zanima!

B. Ivanković: Žao mi je što nismo igrali sa 7 igrača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamov trener Branko Ivanković tvrdi da su sumnje oko bolesti igrača uoči utakmice protiv Rijeke uvreda za liječničku službu
Vidi originalni članak

Dinamo danas igra s Interom u Zaprešiću, no u zraku su još riječki napori da se neodigrani susret registrira 3-0 za Rijeku.
- Ja sam legalist. Žao mi je što nismo počeli sa sedam igrača zbog regularnosti prvenstva - ironično je rekao Dinamov trener, aludirajući na članak 33, u kojem piše da susret može početi ako momčad na raspolaganju ima sedam igrača. Nakon sjednice IO-a Udruge prvoligaša predsjednik Igor Štimac ustvrdio je nejasnoće, odnosno da je isti igrač bio u dvije bolnice u samo desetak minuta.
- Tvrdnja definitivno nije istinita. Riječ je o Mihaelu Mikiću, koji je u nedjelju bio na dva pregleda, ali ni približno u tako kratkom vremenu kao što je navedeno. Ujutro je bio u bolnici Merkur, no rečeno je da treba mišljenje i zarazne bolnice te je tamo otišao poslijepodne - rekao je voditelj Dinamova liječničkog tima Saša Janković.
- Čudim se da netko postavlja sumnju u liječničke dijagnoze. To je uvreda za liječničku službu koja je najhumanija. Sve zbog tri boda koja će biti nebitna - dodao je Ivanković.

INTER JE 'CRNA MAČKA' ZA DINAMO
Inter je momčad koja je uz nas najefikasnija u ligi. Napad i vezni red su im vrlo neugodni. Često puta su nam znali zagorčati život i rekao bih da je Inter 'crna mačka’ za Dinamo. Trebali su pobijediti Hajduk u Splitu, a protiv Zagreba u Kupu u prvom poluvremenu voditi tri razlike. No nama trebaju bodovi, rekao je Branko Ivanković.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • z501 02.11.2008.

    opet sere kvake

  • brko1 02.11.2008.

    Sad ćete se usrat i u četvrtfinalu kupa.

  • vizijaslobode1941 02.11.2008.

    Profesore 1.Dino Drpić neplaća porez i nitko ga ne prvodi. 2.Dino Drpić izvrijeđa policajca "čitaj"(grb republike Hrvatske) i policija mu umjesto uporabe sile prilikom opiranja uhićenju i izricanja zadržavanja 24 h u policiji uz kaznenu prijavu dođe maminjo i izvede ga iz pu bez ikakve kazne.. 3. Nives opisuje u svojoj knjigi silovanje od strane Dinamovog igrača policija opet ništa 4.Maminjo izvrijeđa novinare policija opet ništa 5.Mminjo istuče državnog službenika policija opet ništa 6.Maminjova,Brišićeva,vaša i rodbina od igrača je većinom sa statusom ratnih vojnih invalida ... Toliko što se tiče ravnopravnosti u policiji,pravosuđu i medicini .a da ne nabrajam o još tisuće tisuće izbjegnutih krivičnih ,kaznenih i prekršaqjnih prijava koje ste izbjegli zahvaljujući Bosansko-Hercegovačkoj liniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare