To je to što me zanima!

B. Vlašić: Zbog bolova sam umalo pobjegla sa stadiona

SUBOTNJI VISAŠKI FINALE Blanka nije željela praviti ‘cirkus’, pa je ostala na zaletištu. Iz prve je preskočila sve četiri visine iako je osjećala bolove u oba koljena
Vidi originalni članak

Nakon prvog probnog skoka osjetila sam oštru bol u koljenu. Željela sam otići sa stadiona. Mislila sam: ‘Što radim ovdje? Što mi sad treba ovo mučenje?’ Razne su mi gluposti prolazile kroz glavu - rekla je Blanka Vlašić.

Problem su bili vrućina, vremenska razlika, bol u koljenu, Ahilova tetiva...

Bojan mi je vikao da izgledam dobro, ali znala sam da laže

- Nisam u Koreju došla raditi ‘cirkus’, pa onda nisam odustala. Naviknula sam se u posljednjih mjesec dana na bol, ali sad ‘osjećam’ oba koljena, teško mi se spuštati stubama.

Ta se drama i nije osjetila u kvalifikacijama, Blanka je iz prve preskočila sve četiri visine, 185, 189, 192 i 195 centimetara.

- Sad razmišljam samo o subotnjem finalu. Pobjednički ples? Ma tko zna što će biti u subotu?! Bez prognoza, molim.

Nakon kvalifikacija uronila je u hladnu kupku, zbog terapije, no dobra je vijest da se Blankino stanje nije pogoršalo. 

Blanki su u pomoć priskočili Kenijci

Blanku do subotnjeg finala uglavnom očekuju gotovo stalne terapije, da se saniraju problemi s lijevom nogom. A veliku pomoć tim najbolje svjetske visašice dobio je od nekog neočekivanog, od Afrikanaca.

- Pronašli smo kod Kenijaca neki stroj koji je odličan za moje mišiće. Zaista je dobar - rekla je presretna Blanka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_89305 01.09.2011.

    ja mislim da je ona skroz pala u formi i da ju je sada strah od neuspjeha pa sada traži neki alibi... mora joj bit jasno da ne može cilo vrime bit na prvon mjestu! janica je sa 25 godina završila karijeru! i nije nikad kukala, da se i to zna!

  • usvakomkukoljuimazita 01.09.2011.

    PA NI JANICA NIJE KUKULA KOLKO BLANKA,,,,, di skijanje a di skokovi, svaka joj cast kapa dolje za sportske uspjehe ali nemoze non stop bit najbolja,dao bog da bude! al uvjek cvili,posebno zadnjh 2,3 tjedna... previse je. olic bi se trebo onda ubit!!!

  • AnA_335 01.09.2011.

    blanka je najbolja hrvatska atletičarka, i uz janicu najbolja sportašica, to nitko ne može poreći! da nije bilo nje mnogi ne bi čuli za rh, niti bi sponzori uložili pare kod nas! a ako vam je draži hrvatski nogomet (koji godinama nema zapaženijeg rezultata, niti kao repka, ni klubovi, a niti igrači pojedinačno) i volite čitati kako je brod kasnio, ili čija meter koga traži... fino ostavite tamo pozitivne komentare! nije mi jasno da toliko kritizirate nekog koga ne znate osobno... hvala blanka što skačeš pod hrv zastavom... ponosni smo što te imamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare