To je to što me zanima!

Babić ima priliku osvojiti naslov svjetskog prvaka: Ako je ovo san, ne želim se probuditi

Čekanje bi napokon moglo biti gotovo! Ovo je borba, ne mislim se iz nje povući, Savage vojsko, pripremi se, napisao je Babić s oduševljenjem na Instagramu
Vidi originalni članak

Britanski promotor Eddie Hearn u razgovoru za Matchroom Boxing najavio je da bi se ponajbolji hrvatski boksač Alen Babić mogao u iduća dva mjeseca boriti za naslov svjetskog prvaka. 

Babić bi priliku vjerojatno dobio kao zamjena za Poljaka Lukasza Rozanskog, a protivnik bi mu trebao biti kolumbijski boksač Oscar Rivas koji u karijeri ima omjer od 28 pobjeda i jedan poraz. 

Hrvatski boksač s druge strane od 11 borbi ima isto toliko pobjeda, a trener Pijetraju, kao i Babiću, bio bi to najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Babić je nedavno prešao u 'bridgerweight' kategoriju u kojoj se nalaze borci lakše verzije teškaša, a istu priznaje samo WBC. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen "The Savage" Babić (@alenthesavagebabic)

"Čekanje bi napokon moglo biti gotovo! Ako je ovo san, ne želim se probuditi. Ovo je borba, ne mislim se iz nje povući, Savage vojsko, pripremi se", napisao je Babić s oduševljenjem na Instagramu. 

Borba bi se trebala održati nekad u studenom, ali prema Hearnu ćemo za datum službene objave morati još pričekati. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 05.10.2022.

    To je sad razina i kvaliteta kada babićev ventilator stil ne prolazi . Nokaut mu je siguran u prve 3 runde jer je ovaj opasan školovani borac koji zna boxat . Lagano za zagreb a u glavi zvoniiiii

  • The revenant 05.10.2022.

    Sorry Babic,, kak bi rekli stari z tog brasna nebu kruha... Hehe

  • gnojna družina 04.10.2022.

    Rivas je dobar gro ali nadam se da ce ga babo ugasit iako je latino veliki favorit treba bit realan

Komentiraj...
Vidi sve komentare