To je to što me zanima!

Babiću svi spremni za sutra, Norveškoj je otpao kapetan

Norveška će sutra protiv Hrvatske igrati bez kapetana Bjartea Myrhola. Norveški je pivot ozlijedio ruku u utakmici protiv Islanda i pitanje je hoće li igrali i protiv Bjelorusa
Vidi originalni članak

Stanje u reprezentaciji je znatno bolje no što je bilo jučer. Do utakmice s Norveškom ćemo to još i popraviti, obavijestio je liječnik hrvatske rukometne reprezentacije Tomislav Kukin te detaljnije objasnio:

- Konkretno, Marko Mamić je odigrao već jučer nešto, a sam kaže da može igrati dalje. Naravno, rebro ga još boli, no pokušat ćemo to umanjiti. Luka Cindrić ima danas otvoreno oko, ono je još modro, no sposoban je za igru. I ostali s kroničnim ozljedama su u stanju da mogu igrati. Tu mislim na Kopljara (koljeno), Duvnjaka (gležanj)... Svi imaju neke sitne ozljede, no nećemo zamarati javnost sa time - kaže Kukin.

Babić će, dakle, u odnosu na Bjelorusiju imati igrača više u kombinaciji. S tribine će se spustiti Cindrić i pomoći našoj vanjskoj liniji. 

S druge strane kod Norvežana će na tribinu otići njihov kapetan i najiskusniji igrač Bjarte Myrhol. Pivot Norvežana u utakmici s Islandom ozlijedio je lijevu šaku, ogulio kožu između prstenjaka i srednjeg prsta te već nakon 10 minuta napustio teren. Odmah je dobio nekoliko šavova, no na parket se više nije vratio.

- Neće ga biti protiv Hrvatske, a vidjet ćemo hoće li moći igrati utakmice nakon toga - rekao je liječnik norveške reprezentacije.

Myrhol (33) je za Norvešku odigrao 172 utakmice te zabio 495 golova, što je najviše u konkurenciji svih norveških igrača u Poljskoj.

- Nisam mogao oka sklopiti noćas, užasno mi je teško. Toliko sam se veselio EP-u, radio posebno individualne treninge kako bih bio spreman i onda mi se dogodi ovo. Bolje da sam slomio prst nego ovo. Tada bih samo morao trpjeti bol, a ovako se moram bojati i infekcije. Grozno - utučen je Myrhol.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zi_zippo 17.01.2016.

    bit će jako jako teško,jedan gol razlike za jednu ili drugu stranu,sretno hrvatska

  • kenjiro 16.01.2016.

    sutra kof na norvešku 4.0 hvala kladionicama

  • mandzo9 16.01.2016.

    Naprijed Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare