To je to što me zanima!

Babo ubio nade Memphisa pa se ozlijedio: Opet taj zglob...

Hrvatski reprezentativac zabio je 13 koševa u trećoj pobjedi Ute nad Memphisom (120-113) kojom su došli na 3-1 u prvoj rundi Zapada. Washington je na Istoku spriječio prolazak Phile
Vidi originalni članak

Donovan Mitchell opet je bio ključ pobjede Ute nad Memphisom. Od njegova povratka u drugoj utakmici Jazzeri su proigrali i okrenuli početno vodstvo Grizzliesa. U noći na utorak došli su do treće pobjede, opet u Memphisu (120-113) za 3-1 u seriji.

Mitchell je ubacio 30, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović 13 uz dva skoka i asistencije. Dvije minute prije kraja Babo je pogodio vjerojatno ključnu tricu kojom su se Jazzeri odvojili na plus deset.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mostarac je, međutim, nekoliko trenutaka kasnije imao problema jer ga je u bloku ozlijedio Jaren Jackson. Držao se za zglob desne ruke, isti onaj kojega je operirao prošle godine i zbog kojega dugo pauzirao.

Utah će konačnu pobjedu moći izboriti na svom parketu u noći na četvrtak, gdje čeka boljega iz sudara LA Clippersa Ivice Zupca i Dallasa Luke Dončića (2-2).

Washington je spriječio Philadelphiju da se prošeta u drugu rundu prvom pobjedom u seriji (122-114). Bradley Beal ubacio je 27 koševa, Russell Westbrook ostvario je 12. triple double u doigravanju (19 poena, 21 skok i 14 asistencija), a kod Sixersa je Tobias Harris zabio 21 koš. Loša je vijest za njih i ozljeda koljena Joela Embiida.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zukizuki 01.06.2021.

    Westbrick opravdava svoj naziv...15% šuta!

  • plavi kon 01.06.2021.

    Bogdanovic je igrac koji samo zna sutirati,a kosarka je dosta vise od toga zato ce uvjek biti prosjecan igrac,nema on glavu za nesto vise

  • bedak11 01.06.2021.

    Mozete obrisati komentare i prepravljat tekst, ali ocito je da ste prepisivali tekst sa neke stranice gdje pisu o bogdanu bogdanovicu. Da atalanta hawks

Komentiraj...
Vidi sve komentare