To je to što me zanima!

Bad Blue Boysi oprostili su se od poginulog člana Ivana (16)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladić se utopio pored vodenog parka. Bad Blue Boysi su nekoliko minuta na utakmici trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i Astane skandirali njemu u čast, uz transparent 'Danas sjever gori za tebe'
Vidi originalni članak

Navijači Dinama preko transparenta oprostili su se od mladića Ivana Bebeka (16), koji se u nedjelju utopio u Živogošću, a bio je član Bad Blue Boysa. Tragediju je potvrdila Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

– Dobili smo dojavu da se u Živogošću utopila maloljetna muška osoba. Policija je izlaskom na teren oko 12 sati zatekla osoblje Hitne medicinske pomoći u pokušaju reanimacije utopljenika. Nažalost, u 12:35 konstatirana je smrt. Tijelo će biti predano mrtvozorniku da se utvrdi uzrok smrti. O događaju je obaviješteno Državno odvjetništvo – rekla je Lolić.

Mladić se utopio pored vodenog parka. Bad Blue Boysi su nekoliko minuta na utakmici trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i Astane skandirali njemu u čast, uz transparent 'Danas sjever gori za tebe'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi Bebek bio je omiljen, 'dobri duh Zagreba', a od njega se na objavom na Instagramu oprostio i Ante Ćorić.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mr.Kolobaric 03.09.2018.

    Žao mi je, dobar je dečko bio išao sam sa njim u razred. :(

  • JuricaHrženjak_1 15.08.2018.

    Ne znam za vas, ali ja sam oduševljen navijanjem Boysa ove sezone. Nijednu utakmicu ništa osim pravog navijanja ispunjenog ljubavlju prema klubu nije bilo. Nikakvi Mamići nikakve pi*de materine, samo čisti užitak!

  • Karmelićanka 15.08.2018.

    Ovaj postupak je BBB-ovcima na cast. Sad Fifa nije bitna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare