To je to što me zanima!

Bad Blue Boysi završili bojkot, ali neće pohoditi Ligu prvaka

Nakon 13 mjeseci završio se bojkot BBB-a koji je na sastanku odlučio da će 'modre' pratiti samo u HNL-u i Kupu. Povratak se očekuje u Splitu s Hajdukom 10.9.
Vidi originalni članak

Najvjerniji Dinamovi navijači odlučili su prekinuti bojkot nakon 13 mjeseci. Bad Blue Boysi su nakon sastanka na Sveticama odlučili da će ponovo 'drukati' za voljeni klub, ali samo na utakmicama HNL-a i hrvatskog kupa što znači da ih neće biti na tribinama za vrijeme Lige prvaka.

Za utakmice Lige prvaka organizirat će se zajedničko praćenje svih šest susreta na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

BBB se vraća na tribine na najvećem hrvatskom derbiju u Splitu protiv Hajduka 10. rujna, a na sjevernu tribinu vraćaju se protiv Varaždina 17. rujna.

Boysi su odlučili prekinuti bojkot nakon 4. kolovoza 2010. i utakmice s Varaždinom kad su pokušali napraviti pozitivne promjene u klubu. Udruženi s ostalim grupama navijača i običnim građanima pod Inicijativom Zajedno za Dinamo tražili su pravo sudjelovanja u klupskim odlukama po skupštinskom modelu 'Jedan član-jedan glas'. 

Bojkot nije ostvario zadani cilj, ali je jednim dijelom urodio plodom nagnavši Zdravka Mamića na promjenu odnosu s medijima i javnošću. Kartama po kunu i ulickavanjem maksimirskog stadiona klub je vratio navijače na stadion u velikom broju, a Dinamo je dovođenjem kvalitetnih pojačanja konačno ostvario cilj plasmanom u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • medo59 11.09.2011.

    Ne fale mi a ni njihovo neartiklirano urlanje od kojeg do jutra nemreš zaspati.

  • DaniAvenue_1 10.09.2011.

    Nisam Dinamovac,ali gledati Dinamo bez BBB-a je bilo kao gledati Aidu u teatru. Tokom cijele tekme samo se cuje "Dinamo" "Zagreb" i tako 90 minuta. Pun stadion zombija,atmosfera 0% ! Stvarno mi je drago iako nisam Dinamovac niti cu ikada biti. AGAINST MODERN FOOTBALL 14/88 Croatia Uber Alles

  • user_109146 30.08.2011.

    "Nakitu Minayashi ex Hakan: Torcida je bojkotirala reprezentaciju ne znam koliko minuta, a za to nema opravdanja." Nema opravdanja? Evo ti jedan transparent na koji je Torcida napisala poruku HNS-u. "Dok smo mi čekali vaša obećanja,vi ste punili maksimirska zdanja.Sad oćete u Split a mi vam nudimo tvrdu kitu." 16 godina hrvatska reprezentacija nije igrala na poljudu.Nisu nam dali niti jednu jedinu utakmicu.Sad ked je maksimir ima problema sa licencom zbog urušenosti.Oh gospodi je poljud drag.I daju nam Gruziju

Komentiraj...
Vidi sve komentare