To je to što me zanima!

'Bad Dosadnorf' će biti baza hrvatskih klubova?

S našim gostima smo slavili pobjede, a u petak smo s njima i plakali, rekao je direktor hotela Avita na emotivnom rastanku s našom ekipom
Vidi originalni članak

Tijekom Europskog prvenstva Bad Tatzmannsdorf je bio dom hrvatske reprezentacije. I ljubav je postala obostrana. Iako je ovaj austrijski nadimak miran, čak toliko miran da je dobio i nadimak 'Bad Dosadnorf', hrvatski nogometaši su uživali. A s njima su uživali i ljubazni domaćini.
- Nikada nećemo zaboraviti sudjelovanje u svemu ovome. Sa zadovoljstvom smo preuzeli ritam u kojem je živjela hrvatska reprezentacija - rekao je direktor hotela Avita Peter Priesching.
Na balkonu tog hotela Anas Sharbini je bez ikakvih kompleksa pokazivao svoje nago tijelo, Vedran Runje pušio kubanske cigare, a svi ostali odmarali na nešto konvencionalnije načine.
- Slavili smo s Hrvatskom njihove pobjede, a u petak smo s našim dragim gostima i plakali - dodao je Priesching.
Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić ostao je u ovom gradiću nešto duže od ostatka naše ekspedicije, poplaćati račune, zahvaliti domaćinima i pozdraviti se.
- U ovom mjestu živjeli smo poput jedne velike obitelji - pomalo pretenciozno rekao je na rastanku Srebrić, koji je obećao da će u Bad Tatzmannsdorf pokušati dovesti i neke hrvatske klubove.
'Bad Dosadnorf' je prošlost, nećemo ga pamtiti kao onaj čuveni Vittel 1998., ali ostat će u sjećanju...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nix_zgd 24.06.2008.

    kaj bi trebali imat kurve i kasina u kamp za nogometaše?

  • nix_zgd 24.06.2008.

    *u kampu

Komentiraj...
Vidi sve komentare