To je to što me zanima!

Badelj će pauzirati minimalno tri tjedna zbog ozljede tetive

Hrvatski nogometni reprezentativac i član talijanske Fiorentine Milan Badelj zbog ozljede tetive kvadricepsa izbivat će s terena najmanje tri tjedna, javljaju iz kluba
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac i vezni igrač talijanske Fiorentine Milan Badelj morat će pauzirati najmanje tri tjedna zbog ozljede tetive lijevog kvadricepsa, objavio je klub na svom internetskom portalu .

Badelj je ozlijeđen u subotnjem prvenstvenom srazu s Laziom , u kojem je Fiorentina poražena 3-1, a hrvatski reprezentativac morao je u 59. minuti napustiti igru. Pregledom je ustanovljeno da se radi o ozljedi tetive koja spaja mišić zadnje lože sa zdjeličnom kosti.

Badelj je bio važan igrač u koncepciji portugalskog stručnjaka Paula Souse koji će sada morati potražati adekvatnu zamjenu. U dosadašnjih 19 kola Badelj je samo dvaput ostao na klupi, jednom je odrađivao kaznu crvenog kartona, jednom ušao s klupe, a u 15 utakmica je bio u početnoj postavi.

Hrvatski 26-godišnji reprezentativac sljedeći pregled ima za tri tjedna, kada će biti jasnije koliko dugo će izbivati s terena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 11.01.2016.

    događa se

  • Mlunko 11.01.2016.

    samo nek odlezi koliko treba da se ozljeda ne vrati i nek se barem dijelom vrati u formu do EUROa, jer po igrama zasluzuje prvih 11 daleko vise od brozovica i kovacica

Komentiraj...
Vidi sve komentare