To je to što me zanima!

Badelj: Ma, nisam 'dizelaš', spreman sam ja za Koper

Od igrača do igrača ovisi koliko mu treba da uđe u formu. Spreman sam i željno iščekujem susret protiv slovenskog Kopra, rekao je Milan Badelj
Vidi originalni članak

Osjećam se spremno. Maksimalno sam motiviran i željno iščekujem utakmicu protiv Kopra, rekao je Milan Badelj.
- Trener mi je neki dan rekao da sam 'dizelaš'. Da mi treba duže da uđem u formu, ali to ovisi od igrača do igrača - kaže najbolji Dinamov igrač prošle sezone.
- Pripreme su bile teške i normalno je da dolazi do ozljeda. Mislim da smo jači nego lani, jer mislim da ćemo svi ostati u klubu. Došao nam je i iskusni Šimić, a pojačali su nas mladi Mesarić i Ademi - dodao je.
- Dosad smo protiv slovenskih klubova lako prolazili, ali Koper nećemo podcijeniti. Očekujem povratak publike. Imamo problema sa završnicom i zabijanjem golova i još neke mane, ali to će otkriti utakmica.
Dodo i Ibanez nisu trenirali, bili su na ultrazvuku, no bit će spremni za Koper, kao i Bišćan. Mandžukić će biti na klupi dok Morales i Cufre neće biti spremni za Koper. Trener Velimir Zajec nije bio baš zadovoljan prijateljskom utakmicom u Petrinji.
- Čim ih pustim više od 24 sata slobodno, previše se opuste - rekao je Zeko.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • brzi222 08.07.2010.

    tako je zeko netreba ih pustati vise od dana da ne treniraju,a ne kad je bio kruno,dan prije tekme trening o to je to(nez jel tako bilo ali ocito je po igri da je tako)

Komentiraj...
Vidi sve komentare