To je to što me zanima!

Badelj: Ne vrijedim ni 45 centi? Možda onda netko ponudi 30...

Veliki su nam dužnici. Sad ćemo u ove dvije utakmice pokazati da smo bolji, rekao je Milan Badelj o Varaždinu, jedinoj momčadi koju Dinamo ove sezone nije dobio
Vidi originalni članak

Varaždin je jedina momčad koju Dinamo ove sezone nije pobijedio (1-1 u Maksimiru i 1-1 u Varaždinu). U finalu Kupa "modri" će imati priliku to popraviti. 

- Veliki su nam dužnici zbog toga. I sad ćemo u ove dvije utakmice pokazati da smo bolji - rekao je Milan Badelj.

Momčad će, umjesto Vahe, voditi Marijo Tot.

- Nije mi ovo prva samostalna utakmica. Prije 10-ak godina vodio sam Brotnjo i s 31 godinom bio najmlađi trener lige - rekao je Tot.

Nije želio otkriti je li se čuo i savjetovao s Vahidom Halilhodžićem.

- Ne bih to želio komentirati. Sve što mogu reći je da pripreme za ovu utakmicu nisu počele jučer već davno prije. 

Unatoč teškim financijskim problemima, čestim štrajkovima, Varaždinci su ipak dogurali do finala Kupa. 

- Isti slučaj bio je u Rijeci kad je trener bio Robert Rubčić, a ja pomoćnik. A tad smo baš napravili veliki uspjeh od 14 uzastopnih pobjeda na Kantridi. U siromaštvu se momčad skuplja, jedni drugima pomažu... Zapravo, kada ne plaćate igrače, tada daju puno više -  kaže Tot.

- Milane, više nećeš dobiti niti jednu plaću - dobacio  je kroz smijeh sportski direktor Zoran Mamić Badelju.

Njegov brat Zdravko u ponedjeljak je rekao da je Vaha toliko unazadio momčad da najbolji igrači poput Badelja više ne vrijede ni 45 centi.

- Ha, možda onda netko ponudi 30 centi - našalio se Badelj.

Prvi susret finala Kupa je u srijedu u 20,10 sati, a uz svaku kupljenu utakmicu navijači će dobiti plavu Dinamovu polo majicu.

- Prodaja ide i više nego dobro, odlično - rekla je glasnogovornica kluba Morana Đurčević.

Pred kraj konferencije za novinare, obzirom da je Vaha još službeno glavni trener, netko je upitao koja je funkcija Tota.

- On je sada trener - zaključila je Dinamova glasnogovornica.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Frkaipanika 10.05.2011.

    nema šanse da takav trener kao štoje ivica osim vodi takav klub, gdje neko kao štoje mamić vodi igrače a ne trener.osim je gospodin trener trenera,niti ćiro mu nemože držati kišobran dok kiša pada,svuda sunce sija a oko osima kiša pada.citat sa utakmice,yugoslavija njemačka.hvala

  • antonijo 10.05.2011.

    Varazdinci nemaju tako i tako sto trazit igrali oni ili ne dinamo osvaja kup, ako nije tako netko ce dobit po prstima. Hrvati morate se naucit pokoravat sacici ljudi, nekad vas je zalosno gledat.

  • zorro_1 10.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare