To je to što me zanima!

Badelj: Ne želim novi ugovor s Dinamom, volio bih u Serie A

Dinamov kapetan u razgovoru za Večernji list priznao je kako ne namjerava potpisati novi ugovor s 'modrima' te kako bi rado otišao u talijansku ili španjolsku ligu
Vidi originalni članak

Kapetan Dinama i jedan od najvrijednijih izložaka u Maksimiru Milan Badelj (23) vratio se s Europskog prvenstva i priključio pripremama svog kluba. No u razgovoru za Večernji list tvrdi kako ne namjerava potpisati novi ugovor s Dinamom.

- Mislim da je klubu u interesu da me prodaju. Ne bih potpisivao novi ugovor s Dinamom nakon što mi ovaj istekne - rekao je Badelj kojem sadašnji ugovor s 'modrima' istječe u lipnju 2013.

Milan Badelj u Dinamu je od 2007. godine odigrao 164 utakmice, a sada bi, kako kaže, najradije potpisao za neki klub iz talijanske Serie A ili španjolske Primere. Za Dinamova kapetana navodno su zanimanje pokazali Lazio i Fiorentina te nekoliko španjolskih klubova, a Transfermarkt ga procjenjuje na 4,5 milijuna eura.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • patriotss 05.07.2012.

    potpisujem

  • Alen00_1 30.06.2012.

    kada bi i nekim slucajem doso u seriu a poslije toga bi htjeo u barcelonu,iako nije ni za dinamo

  • ikanonimus 30.06.2012.

    pretrom i prispor igrač nikakav atleta crkne nakon pola sata igre nula od igrača bar meni a to što su ga mediji pritvorili u zvijezdu to je njihov problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare