To je to što me zanima!

Badelj je oduševio Mourinha, United šalje ponudu Fiorentini

Manchester traži igrača tipa Badelja, koji bi zamijenio Carricka, čovjeka koji se, nakon više od deset godina staža u Unitedu, približava kraju karijere. Fiorentina će sigurno tražiti više od 15 mil. eura
Vidi originalni članak

Manchester United spominje se kao novo odredište Milana Badelja. Engleski Metro piše kako je Jose Mourinho poslao skaute na utakmicu Rome i Fiorentine prije tjedan dana, a razlog je bio samo jedan.

- Želim detaljan izvještaj o Milanu Badelju.

Fiorentina je izgubila 4-0, ali Badelj je svejedno oduševio skaute Manchester Uniteda koji su se vratili Mourinhu s hrpom papira. Na svakom je bila podcrtana akcija u kojoj je sudjelovao naš reprezentativac.

Manchester traži igrača tipa Badelja, koji bi zamijenio Michaela Carricka, čovjeka koji se, nakon više od deset godina staža u Unitedu, približava kraju karijere. Mourinho je zapeo za Badelja, a United bi ga trebao dovesti na ljeto. 

- Premiership je primamljiva opcija - rekao je Badeljev agent Dejan Joksimović, prenio je engleski Daily Express, a Englezi su zaključili kako je Badelj praktički na korak do Old Trafforda.

No Fiorentina neće tako lako pustiti hrvatskog reprezentativca koji prema Transfermarktu vrijedi 11 milijuna eura. 'Viole' će ga teško pustiti ispod 15 milijuna...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jerry6892 17.02.2017.

    2 zadnja vezna - badelj i brozovic Krila livo mandzo, desno perisic Rakitic i modric iza isturenog kalinica Pokorili bi svijet sa ovom postavom

  • CharlieHarper 16.02.2017.

    Šnidariću daj broj od dilera!

  • Karlo Butić Butigol 16.02.2017.

    Najpodcjenjeniji Hrvatski igrac.Odlican u defanzivi,smiren i stalozen u igri a uz to jos je i odlican tehnicar.Nebi me cudilo da zavrsi na ljeto u nekom jakom klubu.A za repku bi u vezi trebali igrati Modric i Badelj a ispred njih Kovacic jer svojom brzinom i driblinzima bi dosta pridonio igri prema naprijed.A klupa:Rakitic,Brozovic,Rog,Coric,Pasalic uh vezni red nam je sila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare