To je to što me zanima!

Badr Hari idućeg mjeseca seli u zatvor, 'odgulit' će 7 mjeseci...

Njegov izlazak iz zatvora očekuje se u studenom ove godine, a točan datum ulaska bit će skriven od javnosti kako bi se spriječila navala mnogobrojnih medija zainteresiranih za događaj
Vidi originalni članak

Badr Hari (32) će u travnju završiti iza rešetaka kako bi odslužio zatvorsku kaznu, koju mu je još 7. veljače odredio Vrhovni sud u Nizozemskoj. Nizozemski kickboksač kaznu će morati odslužiti jer je osuđen zbog višestrukih napada od kojih je najpoznatiji onaj protiv biznismena Koena Everinka sa Sensation Whitea u Amsterdamu 2012. godine.

Hari je osuđen na 24 mjeseca zatvora, od čega je 10 uvjetno. Znači, morao je odležati 14 mjeseci, a budući da je u pritvoru proveo već pola od toga, u zatvoru će biti sedam mjeseci.

Njegov izlazak iz zatvora očekuje se u studenom ove godine, a točan datum ulaska bit će skriven od javnosti kako bi se spriječila navala mnogobrojnih medija zainteresiranih za događaj.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • badr hari 27.03.2017.

    Imam samo dvije riječ BADRRR HARIIII

  • rashomonn 27.03.2017.

    Za očekivati su lošiji rezultati Reala u finišu sezone, ništa od titule.

  • kvazistručnjak 27.03.2017.

    Oće li Cristiano isto s njim do pržuna jer,znate, priča se da kad god uhvati Kiki slobodnog vremena trči do svog prijatelja na sjever Afrike, a općepoznata stvar je da sjevernoafrikanci imaju taj gen(tu crtu) za silovanje i ubadanje miška u rupice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare