To je to što me zanima!

Bahata zvijezda Reala: Nisam čuo sirene, slušao sam radio

Policija je lovila Jamesa Rodrgiueza šest kilometara. Kolumbijac je u Audiju vozio preko 200 km/h, dvostruko više od dopuštene brzine. Kaže da se žurio na trening
Vidi originalni članak

James Rodriguez završio je na naslovnicama španjolskih tiskovina prvog dana 2016. . Bahati Kolumbijac u Audiju R8, koji ima više od 500 konja, bježao je policiji na putu do Realovog trening kampa Valdebebas, a oglušio se na policijske naredbe koje su dolazile iz civilnog policijskog automobila s upaljenim rotirkama.

Policijska potjera završila je u Realovom kampu. Rodriguez je prošao rampu, dok je civilni policijski automobil ostao izvan kampa dok policajci nisu pokazali značke.

O incidentu kolumbijskog nogometaša Reala prvi je pisao španjolski AS , dok Marca nešto kasnije objavljuje policijsko izvješće koje ne ide na ruku Rodriguezu.

Prijeti mu oduzimanje vozačke i novčana kazna.

Policija je lovila Rodrigueza šest kilometara , a u jednom trenutku brzina je prešla 200 kilometara na sat, što je dvostruko više od dopuštene brzine na toj dionici.

Objašnjenje Kolumbijca je urnebesno.

- Nisam čuo sirene jer sam glasno slušao radio - stoji u policijskom izvještaju.

Rodriguez je rekao kako se žurio jer je kasnio na trening. Nije uhićen, prošao je samo s upozorenjem, a na državno tužiteljstvo odlučit će o daljnjim mjerama.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • milivojSVELIKIM23 03.01.2016.

    a sad lijepo kao u njemačkoj 50% godišnjih primanja za objesnu vožnju, i još 50% za slušanje preglasne muzike da ne čuješ sirene, pa će se spustiti na zemlju

  • croat1234 03.01.2016.

    neznaci ako je profesionalac u nogometu da je i u voznji auta.. balavac jedan izaziva zivot

  • vozi Miško 02.01.2016.

    E bilade, još da si nekog zgazio, bahata ljačinose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare