To je to što me zanima!

Bahati Johnson: Taj klinac ne može mi ništa, neće me dirnuti

Dva dana prije borbe Kevin Johnson postao je novi protivnik Filipa Hrgovića jer je Ytalo Perea zaglavio u Ekvadoru. Iako se borio prije tjedan dana, Amerikanac misli da će i ovu borbu lagano dobiti
Vidi originalni članak

Neću čekati suce, neću čekati njihove odluke. Imat će jednostavan posao, on me neće ni dodirnuti, rekao je nakon vaganja izazivač za internacionalni pojas u teškoj kategoriji Kevin Johnson.

Amerikanac se prošlog vikenda borio u Njemačkoj, a borbu protiv Hrgovića prihvatio je bez razmišljanja. Smatra kako je dovoljno iskusan i spreman da doslovno i figurativno spusti na zemlju Filipa Hrgovića.

- Suci će samo nakon nokauta reći: Pobjednik meča je Kevin Johnson! To je sve. Pokušat ću ubiti tog dečka. Dječak ne može biti opasan. Koji otac kaže da je njegov sin opasan? On nikada neće biti kao ja - jasan je izazivač.

Trenutni prvak ima 105.5 kilograma, dok njegov 7 cm niži protivnik ima 12 kilograma više. Kevin Johnson totalno je drukčiji tip borca od Ytala Peree koji je trebao biti u Zagrebu, ali zbog problema s vizom ostao je u Ekvadoru.

Johnson ima zaista impresivnu statistiku sa 39 godina na leđima. Ima 32 pobjede, 2009. borio se za naslov svjetskog prvaka i izgubio nakon 12 rundi na bodove od Vitalija Klička, a ulazio je u ring i Tysonu Furyju, s kojim je također izdržao 12 rundi i izgubio na bodove! Na bodove je gubio od Chisore i Puleva, dok ga je na putu do svjetskog trona nokautirao Anthony Joshua.

Program u Draženovom domu u subotu počinje u 18.10, a borba između Hrgovića i Johnsona trebala bi početi oko 22 sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • branimir220250 08.12.2018.

    Stvarno nestrčni komentari,niti je star ,niti potrošen za taj sport,po dosadašnjim rezultatima,samo je u pitanju trenutaćna forma😶😶

  • burek. 08.12.2018.

    Kakva seljačina, vjeruje u pobjedu... 😂

  • realan123 08.12.2018.

    Jbg hrga ovaj put bus dobil po tamburi

Komentiraj...
Vidi sve komentare