To je to što me zanima!

Bahati Joshua odbrusio našem Stipi: A j*bote, tko si sad ti?!

Tko je j*bote taj lik?!, upitao se u stilu Conora McGregora koji je isto to pitanje postavio na konferenciji uoči UFC-a 205. Tad je Irac 'spustio' Jeremyju Stephensu i ta je izjava postala kultna
Vidi originalni članak

Naš Stipe Miočić uporan je na ideji boksačkog meča protiv prvaka u teškoj kategoriji, Anthonyja Joshue.

On je ovog proljeća u Londonu pobijedio Vladimira Klička, a UFC-ovu teškaški prvak uskoro je prozvao Joshuu uz konstataciju kako bi to bio sjajan uvodni dvoboj.

Javio se i Anthony Joshua, pomalo sarkastično.

- Tko je j*bote taj lik?! - upitao se u stilu Conora McGregora koji je isto to pitanje postavio na konferenciji uoči UFC-a 205. Tad je Irac 'spustio' Jeremyju Stephensu i ta je izjava postala kultna.

Joshua ovom izjavom očito smatra kako Stipe nije njegov nivo pa mu se tako nije svidjela prozivka UFC prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Strpljen-spašen 17.06.2017.

    Baš bi boksač imao puno izgleda protiv ovih streetfightera iz kaveza, moš mislit!

  • tomicalomica 17.06.2017.

    Pa čak i mislim da mu je dobro odgovorio Joshua ... mislim ono hajde malo trenirat profi boks jedno par godina i dobi po nosu par sto puta i možeš postati izazivač , ovako si samo dosadnjaković ...za ono što je postigao u MMA svaka čast

  • Patton1203 17.06.2017.

    "Stipe Miočić (Independence, Ohio, rođen 19. kolovoza 1982.) je američki borac mješovitih borilačkih vještina hrvatskog podrijetla." Koji smo mi narod, dok Stipe nije počeo pobjeđivati u borbama, nitko za njega nije niti znao. Njegovi davno otišli iz ove vukoj... on za Hrvatsku nije niti znao, rođen u Americi, a sad kad je postigao nešto, eto sad je on naš. Istina je da on vuče hrvatsko porijeklo, ali on sa Hrvatskom nema nikakve veze, niti se školovao u Hrvatskoj, niti je započinjao karijeru kao Hrvat, niti je što postigao u životu kao Hrvat. Za dvadeset godina, više će Hrvata biti izvan Hrvatske, nego u Hrvatskoj. I na kraju, pod čijom zastavom se on bori, svugdje piše američki borac. Ali mi smo narod koji volimo svojatati, kititi se tuđim perjem i uspjesima onih koji od Hrvatske nisu dobili ama bađ ništa, veš svoj uspjeh zahvaljuju svojem radu, mentalitetu sredine u kojoj je odrastao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare