To je to što me zanima!

Bajka se nastavlja! Nexe srušio Hannover na krilima Jaganjca

Sjajnu utakmicu odigrao je našički Nexe u 2. kolu skupine B EHF Kupa protiv Hannovera na domaćem terenu. Slavila je hrvatska momčad s 29-25, a nosili su ih Jaganjac s pet i Buvinić s četiri gola te Car s 12 obrana
Vidi originalni članak

Još jedan veliki skalp!

Nakon mađarske Tatabánye, našički Nexe je na domaćem parketu svladao njemačkog prvoligaša Hannover s 29-25 u drugom kolu EHF Kupa.

Kod hrvatske momčadi najbolji je bio hrvatski reprezentativac Halil Jaganjac koji je zabio pet golova, a kvalitetno ga je pratio Marko Buvinić s četiri gola. Od hrvatskih reprezentativaca iz redova Nexea Ivan Vida je postigao tri gola, a Marin Šipić dva. Fantastičan je bio i golman Moreno Car koji je skinuo 12 šuteva.

Kod Hannovera je najbolji bio Timo Kastening koji je utrpao pet komada i s Jaganjcem podijelio titulu najboljeg strijelca na susretu. Za Hannover su nastupila i dvojica Hrvata - Domagoj Sršen ostao je bez gola, a povremeni hrvatski reprezentativni pivot Ilija Brozović zabio je jedan gol.

S novom pobjedom Nexe je preuzeo vrh skupine B EFH Kupa s četiri osvojena boda, a prati ih Hannover s dva boda. Na trećem mjestu s utakmicom manje su Tatabánya i Eurofarm Rabotnik koji su bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • slavonija 17.02.2019.

    Igra li Jaganjac za reprezentaciju ?!

  • 16.02.2019.

    Bravo Nexe, bravo Halile!!!

  • tomislav22 16.02.2019.

    Dakle, RK NEXE Našice kupi igrača. RK Zagreb u nedostatku igrača na toj poziciji zatraži da im ga posude. RK Nexe napravi RK Zagrebu uslugu. Posudi im igrača do kraja sezone, ali navede u ugovoru da ga u svakom trenutku tijekom sezone može vratiti s posudbe ako im zatreba. RK Nexe dođe u probleme i treba im igrač na toj poziciji za nastavak sezone. RK Nexe zatraži od RK Zagreba da im vrati igrača kojeg su mu posudili. RK Zagreb kaže da neće. Jer jebi se. RK Nexe priloži Hrvatskom rukometnom savezu ugovor o posudbi iz kojeg je jasno da je a) igrač njihov, b) da ga mogu vratiti s posudbe kad god žele. HRS ih odbije i kaže da igrač mora do kraja sezone ostati u RK Zagrebu. RK Nexe pojede govno jer je htjelo pomoći. Nije ni teorija, ni zajebancija. Ovo se upravo dogodilo. Živjela Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare