To je to što me zanima!

Baka otišao u Hong Kong, prva utakmica protiv Pepova Cityja

Blaž Slišković predstavljen je kao novi trener momčadi Kitchee iz Hong Konga. Vatreno krštenje imat će 24. srpnja u pripremnoj utakmici protiv Man Cityja i Pepa Guardiole
Vidi originalni članak

Proslavljeni nogometaš i trener Blaž 'Baka' Slišković predstavljen je kao novi trener momčadi Kitchee iz Hong Konga, objavio je klub na svom Instagram profilu.

Kitchee u novoj sezoni ima velike ambicije. Uz Sliškovića predstavili su još tri pojačanja - Cleitona de Oliveriru, Souzu Willingssona i Bleda Rodriguzea. Jedan su od najboljih klubova u Hong Kongu, prošlu su sezonu završili na četvrtom mjestu, a u ovom desetljeću osvojili šest titula prvaka.

Slišković će vatreno krštenje imati u utakmici protiv jednog od najboljih svjetskih nogometnih stručnjaka Pepa Guardiole budući da Kitchee 24. srpnja igra prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja.

Slišković je nedavno prekinuo suradnju s mostarskim prvoligašem Hrvatskim sportskim klubom Zrinjskim, s kojim je osvojio dvije titule prvaka a prošlu sezonu završio na drugom mjestu.

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je igrao za Velež, Hajduk, Olympique iz Marseillea, Pescaru, ali i za mostarski Zrinjski. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH te trener HŠK Zrinjskog.

(dv)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • uvijekkontra 03.07.2019.

    Baka iako sam se nadao da ces zavrsit pricu sa Hajdukom sretno ti bilo.

  • EchteLiebe 03.07.2019.

    Pep tu nema što tražiti. Bolje da otkažu utakmicu, ne treba im katastrofa koja će demotivirati igrače uoči početka sezone

  • 03.07.2019.

    HŽV😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare